26 / 04 / 2024

tekirdağ valisi ali yerlikaya

tekirdağ valisi ali yerlikaya

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya kimdir? Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Yerlikaya, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ali Yerlikaya...

Ali Yerlikaya: Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'ndan ilgimizi esirgemeyeceğiz!

Tekirdağ valisi Ali Yerlikaya, “ÇTSO’nun yeni hali, sanayi kentine yakışır bir yapı olmuş. Biz Tekirdağ Valiliği olarak sizin gibi başarılı kuruluşlarımızın üzerinden ilgimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz” dedi...

Diyarbakır'da bu ay sonuna kadar 242 deprem konutu tamamlanacak!

Diyarbakır'da depremzedeler için yapılan deprem konutlarının çalışmaları hızla sürüyor. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, bu ay sonuna kadar 242 deprem konutunun teslim edileceğini belirtti. 

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Vali Ali Yerlikaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ı İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, anahtar cümlenin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Vali Yerlikaya'dan yeni kar uyarısı! Saat verdi: Dışarı çıkmayın!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan İstanbullulara dikkat çeken bir uyarı geldi. Ali Yerlikaya, kuvvetli kar sağanaklarının beklendiğine dikkat çekti ve "Dışardaysak evlerimize dönelim" diye konuştu. Peki İstanbul'da kar sağanakları ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

AVM'ler kapanıyor! Son dakika haberi geldi!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yoğun kar yağışı sebebiyle İstanbul'daki alışveriş merkezlerinin saat 19.30'da kapatılacağının bilgisini paylaştı.

Ali Yerlikaya'dan Düzce depremi açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, merkez üssü İstanbul olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

Yeni AKM 29 Ekim'de açılacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, inşaatı tamamlanmak üzere olan AKM'nin 29 Ekim tarihinde açılacağını açıkladı.

İstanbul'daki kamu binaları depreme dayanıklı hale getirildi! 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya son 15 yılda İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi ile İstanbul genelinde çok sayıda kamu binasının depreme karşı dayanıklı hale getirildiğini dile getirdi. 

İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı! 344.785 aileye yardım yapıldı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, tam kapanmadaki sosyal yardım programları ile 4-6 mayıs tarihleri arasında 344 bin 785 aileye, 379 milyon 263 bin 500 lira ödeme yapıldığını duyurdu.

Mersin Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Mersin'de devam eden millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mersin Valisi Ali İhsan Su, millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Seyrantepe Hastanesi’nin inşaatında son durum!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, inşaatı büyük ölçüde tamamlanan Seyrantepe Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

tekirdağ valisi ali yerlikaya Haberi

tekirdağ valisi ali yerlikaya

Ali Yerlikaya kimdir?

Ali Yerlikaya, 11.10.1968 tarihinde Konya'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini aynı ilde tamamladıktan sonra 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi 'Kamu Yönetimi' bölümünden mezun oldu. 


1990 yılında İçişleri Bakanlığı Kaymakam adaylığı görevine başladı.1993 yılında Kayseri ili Felahiye İlçesi Kaymakam'lığına atandı. 


Sırasıyla Erzin (Hatay), Derebucak(Konya), Hilvan(Şanlıurfa) ve Sarıkaya (Yozgat) ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı.2003 yılında İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliğine atandı. 18 Ekim 2003 tarihinde Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü görevine atandı. 


30.11.2007 - 17.05.2010 tarihleri arasında Şırnak Valisi, 24.05.2010 - 09.08.2012 tarihleri arasında Ağrı Valisi olarak görev yaptı. 


01.08.2012 tarih ve 2012/3511 sayılı Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile Tekirdağ Valiliği'ne Vali olarak atanan Yerlikaya, evli ve dört çocuk...