24 / 04 / 2024

tekne park kapasitesi

tekne park kapasitesi

İstinye ve Tarabya’da geçtiğimiz hafta açılan tekneparkın kapasitesi İstanbul’un yatlarına yetmedi. 388 yat kapasiteli park için 900 yat sahibi başvuruda bulundu...

Kumkapı Tekne Parkı Projesi 12 ayda inşa edilecek!

Fatih’teki Kumkapı Balıkçı barınağı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından, 30 milyon liralık yatırımla yenileniyor.

İstanbul'a 100 bin yeni park kapasitesi kazandırılacak!

İSPARK, İstanbul'un trafik çilesine çare üretebilmek adına bir 'Otopark Master Planı' hazırladı. Bu plan çerçevesinde 2019 yılına kadar İstanbul'a 100 bin yeni park kapasitesi kazandırılacak.

Konyaaltı 23 Nisan Parkı'na 3 bin kişilik anfi tiyatro yapılacak!

Konyaaltı Belediyesi sınırları içinde bulunan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı içinde yer alan anfi tiyatronun 1500 kişi olan kapasitesi 3 bine çıkartılıyor.

Viaport Marina 750 tekne kapasiteli marinasıyla açılacak!

İstanbul'un Tuzla sahilinde denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster'larına sahip tema parkı ile 750 tekne kapasiteli marinasıyla hizmet vermeye başlayacak Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor.

Bebek Tekne Park projesinde son durum ne?

İstanbul’a yapılan ‘çılgın projeler’in sonu gelmiyor. Emirgan sahili dev kazıklarla doldurulurken Tarabya, İstinye, Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye 15 tonluk betonlar atılarak yüzer tekne parklar kuruluyor.

Bebek'e tekne park mı inşa edilecek?

Paris’in ilk kadın belediye başkanı Anne Hidalgo(56) görevde birinci yılını doldurdu... Başkan 11 Nisan’da Parislileri Belediye Sarayı’na davet ediyor... Bütün gün seçmenlere ayrılacak...

Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işi ihalesi 28 Kasım'da!

İspark; Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işini 28 Kasım 2014 saat 10:00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işi 180 günde tamamlanacak.

Boğaz'a 4 teknepark daha geliyor!

İSPARK, İstinye ve Tarabya’nın ardından Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye de marina yapmaya hazırlanıyor. 4 tekne park projesinin de 2015 yılı içinde hizmete girmesi planlanıyor.

İstanbul'un park sorunu nasıl çözülecek?

Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye yapılacak olan tekne park projesinin 2015'te hizmete açılması planlanıyor. İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, İstanbul'un park sorunuyla ilgili projelerini anlattı...

İstanbul Boğazı'na kurulacak tekneparklar 2015'te hizmete girecek!

İSPARK, İstinye ve Tarabya’nın ardından Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye de marina yapmaya hazırlanıyor. 4 tekne park projesinin de 2015’te hizmete girmesi planlanıyor. Tekne parklar 50 milyon liraya mal olacak

Boğaza dört yeni tekne park geliyor!

İSPARK; Bebek, Beykoz, Kuruçeşme ve Paşabahçe'de toplam 810 kapasiteli tekne park yapımı için gerekli fizibilite çalışmalarını tamamladı. İSPARK,İstinye ve Tarabya'dan sonra İstanbul Boğazı'na yeni tekne parklar kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

İstanbul Boğazı'na kurulacak 4 tekne park 50 milyon liraya mal olacak!

İBB, İstinye ve Tarabya’nın ardından 810 tekne kapasiteli 4 yeni tekne park için İstanbul Boğazı’nda yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapacak. Teknepark'ta yüzer iskeleler olacak.

İstanbul Boğazı'na 4 yeni tekne park geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret AŞ (İSPARK), İstinye ve Tarabya 'dan sonra İstanbul Boğazı'na yeni tekne parklar kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

tekne park kapasitesi Haberi

tekne park kapasitesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından teknelerin düzensiz park edilişlerini engellemek amacıyla yapılan İstinye ve Tarabya’daki tekneparklar geçen cumartesi günü açıldı. Yüzer iskele niteliğindeki parklar açılır açılmaz yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

İstinye koyunda 180, Tarabya koyunda 208 olmak üzere toplam 388 yat kapasitesi bulunan teknepark için yapılan başvuru sayısı 900’e ulaştı. Çoğunluğu küçük ve orta boy özel yat sahiplerinin oluşturduğu başvurular İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından değerlendirilmeye alındı. Belediye yetkilileri teknelerin başvuru sıralarına göre park alanına alınmaya başlandığını açıkladı. Halen her iki parkta yaklaşık 100 adet teknenin bağlı bulunduğunu aktaran yetkililer değerlendirmeler sonucu aşamalı olarak teknelerin  parklara alınacağını bildirdi.

Kıyıdan belli bir uzaklıkta yapılan Tekneparklar ile bağlama halatları sahildeki babalara gelişigüzel bağlanan teknelerin yarattığı görüntü kirliliğinin ortadan kalkması hedefleniyor. Sahil yolunun vatandaşlara açılması ve...