25 / 04 / 2024

teknik müşavirlik hizmeti

teknik müşavirlik hizmeti

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından, Türk yapı sektörüne ilişkin hazırlanan 'Türk Yapı Sektörü Raporu 2007' yayımlandı

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Karaçiftci tarafından kuruldu.

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için müşavirlik hizmeti ihalesi açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nun yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması için başlatılan proje kapsamında "müşavirlik hizmeti ihalesi" yapılacak.

Ekiz Teknik Müşavirlik İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekiz Teknik Müşavirlik İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazmi Ekiz tarafından kuruldu.

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin bin TL sermaye bedeli ile Burak Başkaya tarafından kuruldu.

Troı Consultants Uluslararası Teknik Müşavirlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Troı Consultants Uluslararası Teknik Müşavirlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fehmi Altan tarafından kuruldu. 

Tes-İş İnşaat Mühendislik Ve Teknik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tes-İş İnşaat Mühendislik Ve Teknik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

1915 Çanakkale Köprüsü müşavirlik ihalesi 11 Mayıs'a ertelendi!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) kesimi, Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri projesinin yapım dönemi müşavirlik hizmeti için 27 Mart'ta ihale yapılacaktı, ertelendi.

1915 Çanakkale Köprüsü müşavirlik hizmeti ihalesi ertelendi!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale kesimi YİD modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri projesinin yapım dönemi müşavirlik hizmeti için 27 Mart 2017'de düzenlenecek ihale 11 Mayıs 2017 tarihine ertelendi.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun müşavirlik ihalesi 25 Nisan'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret Modeli İşletilmesi ve Devri Projesinin Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti işini ihale edecek. İhalesi 25 Nisan 2017 tarihinde Saat 14.30'da gerçekleşecek.

1915 Çanakkale Köprüsü müşavirlik hizmeti ihalesi 27 Mart'ta!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale kesimi YİD modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri projesinin yapım dönemi müşavirlik hizmeti için 27 Mart'ta ihale yapılacak.

Müteahhitlerden yurtdışındaki ihalelere teknik müşavir talebi!

Teknik müşavirlik sektörü devletten destek bekliyor. Müteahhit Özen Kuzu, “Devletin teknik müşavirlik alanına destek vermesi şart. Çünkü, onlar ihaleyi kazanırsa, bizler de inşaat işini alabiliyoruz” dedi.

teknik müşavirlik hizmeti Haberi

teknik müşavirlik hizmeti

Rapor, sektörün 2007 yılındaki görünümünü ekonomik ve istatiksel verilerin yanı sıra kapsamlı bilgiler, araştırma sonuçları ve uzman görüşleriyle ayrıntılı olarak sunuyor.

Raporda, inşaat sektörünün ekonomi içerisindeki yeri ve gelişimi, kamu yatırımları ve özel yatırımlar, istihdam, sektördeki yasal oluşumlar ve sektörün sorunları konularına değiniliyor.

Ayrıca, konut, konut dışı bina ve altyapı yatırımları ayrı başlıklar halinde sunularak, yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri ile yapı sektöründe son iki yılda gerçekleşen yasal düzenlemeler ayrıntılı olarak ele alınıyor.

Raporda, gayrimenkul, altyapı yatırımları, yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, inşaat malzemeleri, çimento, hazır beton, prefabrikasyon, seramik, tuğla-kiremit ve ponza, alçı ve kireç, gazbeton, cam, demir-çelik, boru, alüminyum, ahşap, plastik, boya, doğal taş, yalıtım, çatı kaplama, ısıtma-soğutma-havalandırma, asansör, aydınlatma, mutfak ve banyo, mobilya,...