25 / 04 / 2024

teknik yapı concord istanbul projesi

teknik yapı concord istanbul projesi

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen Teknik Yapı Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Teknik Yapı Concord İstanbul Fikirtepe fiyatları!

Teknik Yapı Concord İstanbul Fikirtepe fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Projede 36 ay 0 faiz veya 48 ay yüzde 0,25 faiz oranı ile ödeme yapılabiliyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul'un 3.etabında satışlar 6 ay sonra!

Fikirtepe'de ilerleyen Teknik Yapı, bölgedeki ilk projesi Concord İstanbul'un ilk etabında satışları tamamladı. Concard İstanbul'un ikinci etabınıda satışa sunan Teknik Yapı 3'üncü projeye 6 ay sonra 4'üncü projeye ise bir yıl sonra başlamayı planlıyor.

Concord İstanbul’un ikinci etabında bahar kampanyasına başladı!

TEKNİK Yapı ruhsatını aldığı ve kat irtifakını kurduğu Fikirtepe’deki dönüşüm projesi Concord İstanbul’un ikinci etabında bahar kampanyasına başladı. Concord İstanbul’un toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan rezidans daireleri satışa çıktı.

Concord İstanbul 2. Etap Evleri fiyat!

Kadıköy Concord İstanbul Rezidans 'ta yer alan konutlar stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. İşte Concord İstanbul 2. Etap Evleri fiyat listesi...

Concord İstanbul Fikirtepe teslim tarihi!

Concord İstanbul Fikirtepe teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Concord İstanbul projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi

Teknik Yapı Concord İstanbul projesi!

Teknik Yapı Concord İstanbul projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Proje Teknik Yapı imzası taşıyor...

Concord İstanbul'da son 100 daire!

Yüzde 1 KDV ile daire satışlarına devam edilen Teknik Yapı Concord İstanbul projesi, İstanbul Kadıköy'de kentsel dönüşüm alanı olarak belirlenen Fikirtepe bölgesinde yaşama geçiriliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Teknik Yapı Concord İstanbul projesi!

İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de inşa edilen Fikirtepe Teknik Yapı Concord İstanbul projesi 2 etaptan oluşuyor. Projede; 1+1, 2+1 ve de 3+1 daire tipleri yer alıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul daire fiyatları!

Fikirtepe Concord İstanbul daire fiyatları 348 bin 900 liradan başlayarak değişiyor. 1.175 konutluk Fikirtepe Concord İstanbul Evleri projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Concord İstanbul ne zaman teslim?

Concord İstanbul ne zaman teslim sorusuna proje 30 ay sonra teslim edilecek yanıtını verebiliriz. 2 etap halinde yükselen Projede fiyatlar 348 bin 900 liradan başlıyor...

Teknik Yapı Concord İstanbul!

2 etaptan meydana gelen ve Teknik Yapı projesi olarak hayata geçirilen Teknik Yapı Concord İstanbul projesi 6 bloktan oluşuyor. Teknik Yapı Concord İstanbul fiyatları 348 bin 900 liradan başlıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul fiyat!

Teknik Yapı Concord İstanbul fiyat listesi 348 bin 900 liradan başlangıç gösteriliyor. Fikirtepe'de yükselen Concord İstanbul Evleri'nde daireler 30 ay sonra sahiplerine teslim ediliyor...

Teknik Yapı Concord İstanbul projesi!

11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde 2 etap halinde inşa edilen Teknik Yapı Concord İstanbul projesinde 0,90'dan başlayan faiz oranlarıyla konut sahibi olunabiliyor

Fikirtepe’de ilk daire teslimi Teknik Yapı’dan!

Kentsel dönüşümün pilot uygulaması Fikirtepe’de ilk daire teslimini yapan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım “Concord İstanbul projesinde 617 dairenin teslimini 2 ayda yapacağız” dedi.

Teknik Yapı Yıldızlı Bahçe Bahçeşehir'de yükseliyor!

Metropark, Concord İstanbul ve Evora İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Teknik Yapı Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Uphill Court projesinin yanına Yıldızlı Bahçe'yi inşa ediyor...

Teknik Yapı'dan Bahçeşehir'e residence otel!

İstanbul'da Metropark, Concord İstanbul ve Evora İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Teknik Yapı Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Uphill Court projesinin yanına rezidans otel inşa ediyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükseliyor. Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya!

Toplamda 1.175 adet daireden meydana gelen Concord İstanbul Rezidans İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. İşte Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya detayları...

Teknik Yapı'nın 3 projesinde kampanya!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı Concord İstanbul adres bilgileri!

Teknik Yapı Concord İstanbul adres bilgileri kapsamında proje Kadıköy, Fikirtepe Dumlupınar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri sunuluyor.

Teknik Yapı 3 projesinde faizi yüzde 0.25'e düşürdü!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde düşük faiz, peşinat öteleme ve indirimden oluşan kampanyasına eklenen yaz fırsatıyla daire alanlara buzdolabı ve klima da hediye edeceğini duyurdu.

Teknik Yapı faizleri düşürdü kampanyayı uzattı!

Yaz kampanyasını Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı alan Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde de kredi faiz oranları 0,25'e kadar indirdi.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası!

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor.

Teknik Yapı projelerindeki faiz oranını yüzde 39'a çekti!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim” fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye!

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye ediliyor. Concord İstanbul, Evora İstanbul ve Metropark projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı ödemeleri!

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vade sağlanıyor.

teknik yapı concord istanbul projesi Haberi

teknik yapı concord istanbul projesi

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de hayata geçirilen Concord İstanbul  projesinde ilk etap teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. 


Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 11 bin 504 metrekarelik arsa alanı üzerinde yayılıyor.


Ortak alanları içerisinde Concord İstanbul projesinde yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alıyor.


Teknik Yapı imzası ile inşa edilen projede ikinci etap teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje toplam 1.175 adet daireden meydana geliyor. 


Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev fiyatları için ödeme planına göre yüzde 25 peşinatın yüzde 10'u sözleşme sırasında, kalanı 1 yıl sonra ödenen projede 36...