24 / 04 / 2024

teknoloji yoğun ürün

teknoloji yoğun ürün

Türkiye'nin ‘teknoloji yoğun ürün’ ihracatı senenin yedi ayında geçen senenin aynı dönemine kıyasla %19,2 artarak 136,5 milyar dolara ulaştı. İşte detaylar…

ŞOK’ta yeni indirim furyası! Ace ultra yoğun çamaşır suyu 84,90 TL’ye, Singer buhar kazanlı ütü 2 bin 499 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’a bugün yeni indirimler geliyor. Buna göre, Ace ultra yoğun çamaşır suyu 84,90 TL’ye, Singer buhar kazanlı ütü 2 bin 499 TL’ye düştü. İşte 13 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

ŞOK Market'te 4 kg yoğun çamaşır suyu 47 TL'ye, peçete 10 TL'ye, Ace Klasik 33 TL'ye düştü!

ŞOK Market haftanın indirimlerini duyurdu. Bu kapsamda, 4 kg yoğun çamaşır suyu 47 TL'ye, peçete 10 TL'ye, Ace Klasik 33 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışlarla birlikte yıldırımların da görüleceği illeri içeren bir liste yayınladı. İstanbul da dahil olmak üzere birçok şehir, yoğun yağışlarla karşı karşıya kalabilir.

Türkiye'nin yüzde 67,9'u yoğun kent şeklinde sınıflandıran bölgelerde yaşıyor! 

Türkiye nüfusunun yüzde 67,9'una karşılık gelen 57,9 milyonluk bölümünün, yoğun kent şeklinde sınıflandırılan yerlerde yaşadığı açıklandı. İşte o rakamlar...

Türkiye ihracatta git gide devleşiyor! Teknoloji yoğun üründe yeni başarı

Türkiye'nin ‘teknoloji yoğun ürün’ ihracatı senenin yedi ayında geçen senenin aynı dönemine kıyasla %19,2 artarak 136,5 milyar dolara ulaştı. İşte detaylar…

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yoğun ilgi!

Rize'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında binaların yakım işlemleri sürüyor. Kent genelindeki çalışmalar çevre halkı tarafından yoğun ilgiyle izleniyor.

Aydın Buharkent OSB'ye yatırımcılardan yoğun talep!

Aydın Burharkent OSB'de bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun talebi artarak devam ediyor. 

Altın fiyatları açıklandı! Yoğun talep var!

Kuyumcularda 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi alışverişler hızlandı, bütçelerine göre altın ürünler, küpe, kolye ve bilekliklere yoğun talep gösteriyor.

Kavak ağacının gövdesine inşa edilen 13 metrekarelik ahşap pansiyon yoğun ilgi görüyor!

Artvin'in "sakin şehir" unvanlı ilçesi Şavşat'ta, Cihat ve Filiz Küçükaltun çiftinin kavak ağacı gövdesine inşa ettiği ahşap ev yoğun ilgi görüyor.

İnşaat firmalarından Küçükçekmece'ye yoğun ilgi!

Kentsel dönüşüm projeleri tüm hızıyla sürüyor. Bu projelere aralarında Ağaoğlu'nun da bulunduğu markalı konut sahibi müteahhitlik firmalarının da ilgisi hayli yoğun.

Yozgat'taki yöresel ev yoğun ilgi görüyor!

Yozgat Belediyesi tarafından Sarıhacılı Mahallesi'nde açılan Yöresel Ürün Pazarı ve Kahvaltı Evi yoğun ilgi görüyor. Konakta Yozgat yöresine ait yöresel ürünler satılırken, üst katta ise organik kahvaltı ve yöresel yemekler satılıyor.

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı biletlerine yoğun ilgi!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı biletlerine yoğun ilgi gösterildiğini açıkladı. Ekşi, ilk 2 günde bin 640 biletin satıldığını söyledi. 

Colorist Panorama Şile ön talep döneminde yoğun ilgi gördü!

Colorist Panorama Şile ön talep döneminde yoğun ilgi gördü. Fiyatların 230 bin TL'den başladığı proje 77 villadan meydana geliyor. 

teknoloji yoğun ürün Haberi

teknoloji yoğun ürün

Türkiye'nin "teknoloji yoğun ürün" ihracatı yılın yedi ayında geçen senenin aynı dönemine kıyas ile % 19,2 artarak 136,5 milyar dolara çıktı.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre; Türkiye'nin teknoloji yoğun imalat sanayi ürünleri ihracatı son zamanlarda büyük artış gösterdi.

Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göz atıldığında, geçen yılın yüksek, orta yüksek, orta düşük ve düşük teknolojili ürünleri ihracatı toplam 212 milyar 809 milyon dolara çıktı. Söz konusu ürünlerde ise 2021 yılında bir önceki yıla kıyas ile % 33'lük artış dikkati çekti.

Bu kategorideki ihracattan ortalama 6,5 milyar doları yüksek 71 milyar doları ise orta yüksek teknolojili ürünleri kapsıyor.

YÜKSEK TEKNOLOJİLİ ÜRÜN İHRACATI YEDİ AYDA 3,8 MİLYAR DOLARA ÇIKTI

Geçtiğimiz senenin bütününde teknoloji yoğun ürün ihracatında yaşanan artış bu senenin yedi ayında da devam etti.

Ocak...