18 / 04 / 2024

teknoyap fabrika inşaatı

teknoyap fabrika inşaatı

Yurtiçi ve dışında endüstriyel tesislerin projelendirilmesi, imalat ve montajı, teknik bakım ve onarımı üzerine faaliyet gösteren Teknoyap, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesindeki (MTOSB) yeni fabrika yatırımını tamamladı

Tekirdağ Malkara'da yüksekten düşen inşaat işçisi yaralandı!

Tekirdağ'daki Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika inşaatında çalışan Y.Ö. (22), yaklaşık olarak10 metre yükseklikten zemine düştü.

Tesla'nın Avrupa'daki ilk fabrikasının inşaatı durduruldu!

2021 yılının yaz aylarında ilk kez Avrupa’da faaliyete geçmeye hazırlanan ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın fabrika inşaat çalışmaları, kış uykusundaki yılanlara ve kertenkelelere zarar verdiği gerekçesiyle mahkeme kararı ile durduruldu.

Türkiye'nin otomobili fabrikasının inşaatı hız kesmiyor!

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında tanıtımı yapılan ve 2022 yılında yollara çıkması beklenen yerli otomobilin Bursa Gemlik'teki fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmiyor. 

Türkiye Otomobili’nin fabrika inşaatında son durum ne?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. TOGG tarafından yapılan açıklamada inşaatta şu ana kadar 100 bin metreküp kazı yapıldığı, 9 bin 400 zemin güçlendirme kolonu üretildiği ve 46 bin ton çimento kullanı

Türkiye'nin Otomobili'nin fabrika inşaatında son durum!

TOGG Platform Tasarım ve Üretim Merkezi'nin inşaat çalışmaları kapsamında; 50 bin metreküp kazı çalışması, 10 bin metreküp yapısal dolgu ve 2 bin 638 adet zemin güçlendirme kolonu yapıldı.

Londra'da inşaat işçileri iş başı yapabilecek!

Londra'da evde çalışmaları mümkün olmayan inşaat veya fabrika işçileri gibi çalışanlar, işbaşı yapacak.

İspanya'da koronavirüs kısıtlaması inşaat işçileri için kalkacak!

İspanya'da koronavirüs kısıtlaması inşaat işçileri için kalkacak. İnşaat ve fabrika işçileri önümüzdeki haftadan itibaren gerekli tedbirleri alarak işe geri dönecek.

Ordu'da dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatı yıkıldı!

Ordu’da 2 yıl önce gerçekleşen 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 9 kişinin de yaralandığı sel baskınından sonra Ünye’de kamulaştırılıp, yıkımına başlanan dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

Eskişehir OSB'de fabrika inşaatı çöktü! 1 ölü, 3 yaralı!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) inşaatı devam eden fabrikanın çatısı çöktü. Olay sonucunda 3 işçi yaralanırken, bir işçide hayatını kaybetti.

Ordu'da dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatı da yıkılacak!

7 ağustos 2018 tarihinde meydana gelen sel nedeniyle  büyük hasar gören Ordu Ünye'de dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatı için yıkım kararı alındı...

Ahmet Esat Ural Sudan’da inşaat işine başladı!

Gebze Belediyesi çalışanlarından biri olan ve belediye şirketlerinin eski yöneticisi olan Ahmet Esat Ural, Sudan’da inşaat işine başladı. Ural, Sudan'da fabrika inşa edecek.

Japon devi Türkiye'deki fabrika inşaatını erteledi!

Japon mürekkep üreticisi Toyo Ink, Türkiye’de açacağı fabrikasının inşaatını erteledi. TL’deki değer kaybı nedeni fabrika inşaatının ertelenmesi neden oldu.

teknoyap fabrika inşaatı Haberi

teknoyap fabrika inşaatı

Firma yeni fabrikasında ilk işini Çalık Enerji adına gerçekleştirdi. Fabrikalarının 5 bin 800 metrekaresi kapalı toplam 20 bin metrekarelik alan üzerine kurulduğunu kaydeden Teknoyap Genel Müdür Yardımcısı Eda Dövenci, ilk olarak Çalık Enerji Grubunun Irak Hükümetine Kerbala Bölgesinde yapmakta olduğu El-Khairat Santralinin imalat dahil 210 bin metreküplük tank işlerini üstlendiklerini ifade etti.

Bu yatırım bittiğinde bin 250 megavatlık Irakın en büyük elektrik santrallerinden biri olacağını anlatan Dövenci, Böyle bir yatırımın içinde yer almak firmamızın Iraktaki varlığı açısından için çok önemli bir dönüm noktası. Bu sözleşme kapsamında ilk imalatı MTOSBdeki fabrikamızda tamamladık ve sevkiyatı yaptık. Ekiplerimiz Irakta çalışmaya devam ediyor. Ayrıca Süleymaniye ve Erbilde almış olduğumuz iki petrol depolama tesisinin imalat ve montaj işleri devam ediyor. O bölgede iş potansiyeli oldukça...