29 / 03 / 2024

Tekstilkent Koza Plaza icradan satılık büro

Tekstilkent Koza Plaza icradan satılık büro

Bakırköy 18. İcra Müdürlüğü;Esenler Atışalanı'nda yer alan Tekstilkent Sanayi Sitesi Koza Plaza'daki 4 büroyu 10 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00 itibariyle ihaleye çıkarıyor.

Tekstilkent Koza Plaza'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

Esenler Atışalanı Oruçreis Mahallesi'nde yer alan Tekstilkent Koza Plaza'daki 2 ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofislerin toplam bedeli 5 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Tekstilkent Koza Plaza'da 4 milyon TL'ye satılık 2 ofis!

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Esenler Tekstilkent Koza Plaza'da bulunan 2 ofis satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Ramada Plaza Tekstilkent konumuyla dikkat çekiyor!

Konumu itibariyle ideal bir iş oteli olmanın yanı sıra oda çeşitliliği ile de fark yaratan Ramada Plaza Tekstilkent, modern yaşamın sağladığı tüm olanakları misafirlerine sunmak üzere tasarlanmış.

Utopia Turistik Hizmetleri ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Utopia Turistik Hizmetleri ve Reklamcılık Limited Şirketi, Şenol Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Eylül'de Esenler, Tekstilkent Koza Plaza A Blok'ta kuruldu.

Tekstilkent Koza Plaza'daki 4 büro icradan 6 milyon TL'den satılıyor!

Bakırköy 18. İcra Müdürlüğü;Esenler Atışalanı'nda yer alan Tekstilkent Sanayi Sitesi Koza Plaza'daki 4 büroyu 10 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00 itibariyle ihaleye çıkarıyor.

Esenler Tekstilkent - Giyimkent Metro İstasyonu'nda son durum!

Esenler'de inşaatına başlanan Tekstilkent-Giyimkent Metro İstasyonu’nun, Tekstilkent Koza Plaza - Ramada Otel - Giyimkent olmak üzere 3 ayrı giriş-çıkışı bulunuyor. Hat ile birlikte Esenler ikinci metro hattına, istasyonla da dördüncü metro istasyonuna k

Brener Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Brener Yapı Anonim Şirketi, İsmail Türedi, Atalay Murat, Nuri Karaduman, Zeynettin Kurt tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta Esenler, Koza Plaza B Blok'ta kuruldu.

Balkan Yönetim Danışmanlığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkan Yönetim Danışmanlığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan İmamoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Koza Plaza'da kuruldu.

Geko İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Geko İnşaat Anonim Şirketi, Aslıhan Belis Memik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan 2014 tarihinde Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi, Koza Plaza'da kuruldu.

GKMC İnşaat ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

GKMC İnşaat ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Ergül Hacim, Kazuyuki Tsukahara 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan'da Esenler, Tekstilkent Koza Plaza İşmerkezi'nde kuruldu.

Nural Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nural Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Nuray Kayserilioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta Esenler, Tekstilkent Koza Plaza B Blok'ta kuruldu.

Akkuş Proje Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkuş Proje Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Akkuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Şubat'ta Esenler, Tekstilkent Caddesi, Koza Plaza'da kuruldu.

SYG İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SYG İnşaat Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Karali tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da Esenler, Tekstilkent Koza Plaza, B Blok'ta kuruldu

Tekstilkent Koza Plaza icradan satılık büro Haberi

Tekstilkent Koza Plaza icradan satılık büro




Bakırköy 18. İcra Müdürlüğü;Esenler Atışalanı'nda yer alan Tekstilkent Sanayi Sitesi Koza Plaza'da yer alan 4 büroyu satışa çıkarıyor. 4 büronun her biri 6 milyon TL olarak belirlendi. 


İhaleleri 10 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00 itibariyle Bakırköy Adalet Sarayı Satış Mezat Salonu'nda yapılacak. 



İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

BAKIRKÖY 18.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2013/1431T


T.C. BAKIRKÖY 18. İCRA DAİRESİ 2013/1431 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Tapu Kaydı : İstanbul ili, Esenler ilçesi, Atışalanı Man. 1082 Ada. 15 Parsel, 14.359,02 m2 Yüzölçümlü, B Blok, 24. Kat, 89 Nolu Bağımsız bölüm. Büro nitelikli taşınmazın tamamı satışa konudur.


Özellikleri : Satışa ilişkin dosyada mevcut 13/01/2014 tarihli bilirkişi raporuna göre " Satışa konu taşınmaz Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi No: 12...