20 / 04 / 2024

tem avrasya 2018 kampanya fiyatları

tem avrasya 2018 kampanya fiyatları

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen TEM Avrasya Mart 2018 fiyat listesi 507 bin TL'den başlıyor.

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı. 

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

TEM Avrasya projesinde 32 derslikli lisenin temeli atıldı!

Fuzul Grup, Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile 32 derslikli TEM Avrasya projesinde yer alan lisenin temelini attı.

TEM Avrasya Cadde dükkanlarının tamamı satıldı!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde açık artırmayla satışa sunulan 17 cadde dükkanının tamamı satıldı.

TEM Avrasya Cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde dükkanı yarın açık artırmaya çıkıyor.

TEM Avrasya Cadde'de 17 dükkan açık artırmayla satılıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde mağazası açık artırma usulüyle satışa çıktı. 

Avrasya GYO 2018 faaliyet raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2018 - 31 Aralık 2018 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.

Avrasya pazarına Türk müteahhit damgası!

2018'de yurt dışında 19,4 milyar dolarlık proje üstlenen Türk müteahhitleri bu projelerin yüzde 46'sını Avrasya bölgesinde hayata geçirdi.

Metrocity 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Şişli İlçesi, Büyükdere Caddesinde yer alan Metrocity'nin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Avrasya GYO Havza Otogarı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun Havza Otogarı 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Otogarı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun Çarşamba Otogarı 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

tem avrasya 2018 kampanya fiyatları Haberi

tem avrasya 2018 kampanya fiyatları

612 konut ve 17 dükkanın yer aldığı Tem Avrasya projesi Gaziosmanpaşa'da hayata geçiriliyor. 

TEM’in hemen yanı başında yükselen proje 17 ve 18 katlı altı blok olarak yükseliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Fuzul İnşaat imzası taşıyan TEM Avrasya 18 bin 621 metrekare arsa alanına sahip. Projenin teslimleri 2019'da gerçekleştirilecek.  

TEM Avrasya projesinden evinizi şimdi alırsanız 2019'a kadar kredi taksitlerini bankaya firma kendisi ödüyor. Kampanya sınırlı sayıdaki daireler için geçerli.

TEM Avrasya Mart 2018 fiyat listesi!
Tem Avrasya projesinde yer alan konutların fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Gaziosmanpaşa TEM Avrasya'da; fitness merkezi, çocuk oyun alanları, 2 adet kapalı havuz, sauna, Türk hamamı, buhar banyosu, güvenlik ve kapalı otopark mevcut.


Tel: (0212) 635 34 34...