29 / 03 / 2024

TEM Avrasya Cadde açık artırma

TEM Avrasya Cadde açık artırma

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde mağazası açık artırma usulüyle satışa çıktı. 

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı. 

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

TEM Avrasya projesinde 32 derslikli lisenin temeli atıldı!

Fuzul Grup, Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile 32 derslikli TEM Avrasya projesinde yer alan lisenin temelini attı.

TEM Avrasya Cadde dükkanlarının tamamı satıldı!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde açık artırmayla satışa sunulan 17 cadde dükkanının tamamı satıldı.

TEM Avrasya Cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde dükkanı yarın açık artırmaya çıkıyor.

TEM Avrasya Cadde'de 17 dükkan açık artırmayla satılıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde mağazası açık artırma usulüyle satışa çıktı. 

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.

TEM Avrasya kampanyalı ödeme planı 2018!

Fuzul İnşaat'ın TOKİ güvencesiyle hayata geçirdiği TEM Avrasya projesinde "Evinizi şimdi alın, 2019'a kadar kredi taksitlerinizi biz ödeyelim" kampanyası sunuluyor..

TEM Avrasya kampanya 2018!

TEM Avrasya kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen TEM Avrasya projesinde sınırlı sayıdaki dairelerin satışları devam ediyor. 

TEM Avrasya'da 120 ay 0,45'ten başlayan kredi avantajı!

Tem Avrasya'da "Evinizi şimdi alın, 2019'a kadar kredi taksitlerinizi biz ödeyelim" kampanyası devam ediyor. 60 ay 0 faiz - 120 ay 0,45'ten başlayan kredi avantajıyla ödeme yapılan proje Maslak'a 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

TEM Avrasya Cadde açık artırma Haberi

TEM Avrasya Cadde açık artırma

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesi Karayolları Mahallesi'nde 6619 ada ve 8 parsel üzerinde yer alan projede açık artırma ihalesi 13 Ekim 2019 günü saat 13:00'te gerçekleşecek.

Toplam  612 konut ve 17 adet dükkandan meydana gelen proje Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. Projede hemen teslim imkanı bulunuyor. 

Projede satışa sunulan dükkanların fiyatları 185 bin TL ile 4 milyon 687 bin TL arasında değişiyor. Tem Avrasya Cadde dükkanları için 20 bin TL ile 40 bin TL arasında teminat tutarı yatırılması isteniyor.

Satış Şartları

1- Açık artırma 13 Ekim 2019, saat 13:00'te Karayolları Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi Tem Avrasya Konutları Satış Ofisi Gaziosmanpaşa İstanbul adresinde yapılacaktır.

2- Teklifler açık artırma şartnamesinin ilgili madde esaslarına göre değerlendilecektir.

3- Şartname gereği dükkanlar için 20.000 - 40.000...