25 / 04 / 2024

tem avrasya konut teslim tarihi

tem avrasya konut teslim tarihi

Tem Avrasya Konutları liste fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Avrasya Konutları 2 projesiyle Başakşehir'e 410 yeni konut geliyor!

Fuzul Yapı Avrasya Konutları 2 projesi için düğmeye bastı. Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesinde 410 yeni konut yer alacak...

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı. 

Emlak Konut GYO Tem 34 Tahtakale'nin şirket payı geliri 58.3 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO Tem 34 Tahtakale projesinde Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-5 No.lu Protokol ile Asgari Şirket Payı Toplam geliri 40 milyon 86 bin 59,39 TL'den 58 milyon 349 bin 246,31 TL'ye yükseldi. 

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

TEM Avrasya projesinde 32 derslikli lisenin temeli atıldı!

Fuzul Grup, Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile 32 derslikli TEM Avrasya projesinde yer alan lisenin temelini attı.

TEM Avrasya Cadde dükkanlarının tamamı satıldı!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde açık artırmayla satışa sunulan 17 cadde dükkanının tamamı satıldı.

TEM Avrasya Cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde dükkanı yarın açık artırmaya çıkıyor.

TEM Avrasya Cadde'de 17 dükkan açık artırmayla satılıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde mağazası açık artırma usulüyle satışa çıktı. 

Emlak Konut TEM 34 Tahtakale değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından  TEM 34 Tahtakale projesi kapsamında yer alan bağımsız bölümler için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.

Emlak Konut, TEM 34 Tahtakele'nin değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı TEM 34 Tahtakele projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

TEM Avrasya kampanyalı ödeme planı 2018!

Fuzul İnşaat'ın TOKİ güvencesiyle hayata geçirdiği TEM Avrasya projesinde "Evinizi şimdi alın, 2019'a kadar kredi taksitlerinizi biz ödeyelim" kampanyası sunuluyor..

tem avrasya konut teslim tarihi Haberi

tem avrasya konut teslim tarihi

Gaziosmanpaşa'da Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Tem Avrasya Konutları 18 bin 621 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinde daire tipleri bulunuyor.

Tem Avrasya konut teslim tarihi 2019 yılı olarak planlanıyor. Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabilen Tem Avrasya Evleri'nde daire sahiplerine çocuk oyun alanı, fitness, yüzme havuzu, otopark olanakları sunuluyor.

17 ve 18 katlı altı blokta toplam 612 konut ve 17 dükkandan oluşan Tem Avrasya projesi, TEM’in hemen yanı başında, Maslak’a sadece 5 dakika mesafede yer alıyor.  
  

Tem Avrasya Konutları liste fiyatları!

2+1 daire fiyatları 507 bin TL ile 740 bin TL     
3+1 daire fiyatları 692 bin TL ile 956 bin TL      
4+1 daire fiyatları 1 milyon 182 bin TL ile...