26 / 04 / 2024

tem point konutları fiyat bilgisi

tem point konutları fiyat bilgisi

Tem Point Konutları 73 bin 709 metrekare alan üzerine Gül Proje ve Nata Holding tarafından inşa ediliyor. İstanbul Sultangazi'de hayata geçirilen projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!

daha önce İstanbul'da Tem Point projesini inşa eden Ankara merkezli Nata Holding, Merter'deki Efes arsasında 2 milyar TL'lik proje inşa edecek.

Avrupa Residence Suites'te otel ve ev konforu bir arada!

TEM Avrupa Konutları'nın yanı başında bulunan Avrupa Residence Suites'te ev ve otel konforu bir arada sunuluyor. Avrupa Residence'a taleplerin gelmesi fiyatları yükseltti.

Tem Point ödeme planı!

Tem Point ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Sultangazi'de yükseliyor.

Tem Point'te yüzde 20 indirim imkanı!

Tem Point'te yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor.  İstanbul Sultangazi'de hayata geçirilen projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Tem Point'te 0 peşinatla!

Tem Point projesinde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 468 konut, 444 rezidans ve 270 mağazadan meydana gelen proje 885 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Tem Avrasya fiyat ve ödeme kampanyası 2018!

Fuzul İnşaat'ın TOKİ ile hasılat paylaşım modeliyle Gaziosmanpaşa'da  hayata geçirdiği Tem Avrasya Konutları'nda fiyatlar 507 bin TL'den başlıyor...

Tem Avrasya Konutları teslim tarihi!

612 konut ve 17 dükkandan meydana gelen Tem Avrasya Konutları'nda yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Tem Point Evleri'nde 3 bin TL taksitle!

Beş konut bloğu, 2 rezidans bloğu ve bir adet alışveriş merkezi olarak planlanan Sultangazi Tem Point projesinde yüzde 5 peşinatla evinizi şimdi alıp teslimde yüzde 50'sini ödeyebiliyorsunuz..

Tem Avrasya Konutları ne zaman teslim?

Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Tem Avrasya Konutları 'nda yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede daire fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Peki Tem Avrasya Konutları ne zaman teslim?

Tem Avrasya Konutları liste fiyatları!

Tem Avrasya Konutları liste fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Tem Avrasya Fuzul İnşaat teslimat!

Tem Avrasya Konutları yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuyor. Tem Avrasya Fuzul İnşaat teslimat tarihi ne zaman?

Sultangazi Tem Point teslimat!

Tem Point projesi İstanbul Sultangazi'de hayata geçirildi. Konut, ve alışveriş merkezi konseptiyle yükselen projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

tem point konutları fiyat bilgisi Haberi

tem point konutları fiyat bilgisi

İstanbul Sultangazi'de hayata geçirilen Tem Point Evleri'nde fiyatlar 288 bin TL'den başlıyor. Proje beş blokta 686 daire, otel ve AVM alanından meydana geliyor. 


Gül Proje ve Nata Holding tarafından hayata geçirilen Tem Point Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 47 metrekare ile 239 metrekare arasında değişiyor.


Tem Point Sultangazi ödeme şartları!

TEM Point Sultangazi projesi 73 bin 709 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. TEM Point Sultangazi'de yüzde 5 peşinat ödemesinden sonra 0,89 faiz oranı ile 120 ay taksitli ödemeler yapılabiliyor.


TEM Point Sultangazi teslim tarihi Aralık 2018 olarak belirlendi. TEM Point Sultangazi projesinde kapalı otopark, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, cafe, restoran gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Adres : Yunus Emre Mah. Lütfü Aykaç Bulvarı...