26 / 04 / 2024

Tema İstanbul yaşam başladı

Tema İstanbul yaşam başladı

Özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul'da 1 Ağustos itibariyle yaşam başlayacak. 2019'da bölgeye gelmesi planlanan metro durağı için belediyeye 30 milyon liralık bir teminat mektubu verildiği bildirildi.

Tema İstanbul basın toplantısı 29 Temmuz'da!

Türkiye’nin sembol projesi Tema İSTANBUL konutlarında, seçkin ve ayrıcalıklı yaşam başladı. Tema İstanbul konutları basın toplantısı 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü gerçekleşecek.

İstanbul yaşam maliyetinde 185'inci sıraya yerleşti! Megakent 227 şehir arasında expat çalışanlar için cazibeli konumda!

Mercer, Yaşam Maliyeti Araştırması’nın sonuçlarını tek tek açıkladı. İstanbul yaşam maliyetinde, 227 şehir arasında 185'inci sıraya yerleşti. İşte ayrıntılar...

İstanbul Yaşam Konutları geliyor! Yeni proje!

İstanbul Yaşam Konutları projesinde 217 konut, 6 dükkan yer alcak. Proje Esenyurt'ta hayata geçirilecek.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

Tema İstanbul: Kaliteli yaşamın referansı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş, Öztaş ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye’nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’da yaşam, tüm ayrıcalıklarıyla devam ediyor.

İstanbul yaşam endeksi sıralamasında Türkiye genelinde 5'nci!

Nüfus yoğunluğu itibarıyla dünyadaki 172 ülkeden büyük olan İstanbul, yaşam endeksine göre Türkiye genelinde 5'inci sırada kendisine yer bulabildi.

Tema İstanbul’da yaşam başladı fiyatlar 2 yılda yüzde 35 arttı!

Türkiye’nin en büyük karma projesi olan Tema İstanbul’da konutların çoğu teslim edildi ve ağustos başından itibaren yaşam başlıyor.

Tema İstanbul'da yaşam 1 Ağustos'ta başlıyor!

Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu'nun hayata geçirdiği Özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul'da 1 Ağustos itibariyle yaşam başlayacak.

Tema İstanbul'da yaşam başladı!

Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur-Akdaş ortaklığıyla hayata geçirilen Tema İstanbul'da yaşam başladı. Projedeki 3 bin 531 konutun teslimi ay sonuna kadar tamamlanacak.

Tema İstanbul'da yaşam başlıyor kokteyli düzenlendi!

Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL'da, temmuz ayında gerçekleşecek teslimatlar öncesinde "Tema İSTANBUL'da Yaşam Başlıyor" kokteyli düzenlendi.

Tema İstanbul’da Yaşam Başlıyor etkinliği düzenlendi!

Avrupa’nın en büyük, Türkiye’nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL’da, Temmuz ayında gerçekleşecek teslimatlar öncesinde “Tema İSTANBUL’da Yaşam Başlıyor” kokteyli düzenlendi.

Tema İstanbul'da yaşam başlıyor!

Türkiye’nin sembol projesi Tema İSTANBUL konutlarında artık son aşamaya gelindi; geri sayım başladı...Tema İstanbul’da Yaşam Başlıyor Kokteyli, 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat: 19.00'da gerçekleştirilecek.

Tema İstanbul yaşam başladı Haberi

Tema İstanbul yaşam başladı

Özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul'da 1 Ağustos itibariyle yaşam başlayacak. Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kan-tur-Akdaş Ortak Girişim Grubu'nun hayata geçirdiği projede yaşamın başlamasına dair yapılan basın toplantısında konuşan Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, şu ana kadar satışların yüzde 85'in üzerine çıktığını, toplamda 3 bin 45'e ulaşan konut satışlarının yaşamın başlamasıyla birlikte kısa sürede tamamlanacağını bildirdi. 

Artaş-Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı ve Tema İstanbul'un yönetiminin ilk başkanı olacak Süleyman Çetinsaya ise sisteTema İstanbul'da yaşam başlıyor min kurulması ve oturması için ilk başta yönetimi kendilerinin üstleneceğini belirterek, aidatların aylık 143 ila 183 lira aralığında belirlendiğini, amaçlarının "orta gelir grubundaki aileleri ev sahibi yapmak" olduğunu vurguladı. 


''Tema İstanbul'a metro da gelecek" 

Çetinsaya, ulaşım konusunda üst geçit yapacaklarını, yan yolları genişleteceklerini dile getirerek, İstanbul...