29 / 03 / 2024

Tematik Park balıkesir

Tematik Park balıkesir

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’da yapılacak Tematik Park, yeni liman ve 1/5000 ölçekli imar planları konusunda açıklamalarda bulundu.

Bandırma Tematik Park için ödüller dağıtıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 250 dönümlük arazi üzerinde kurulacak Bandırma Tematik Park için düzenlenen yarışmada dereceye girenlerin ödülleri dağıtıldı.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Balıkesir Maden Şehitleri Parkı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Kınık Maden Şehitleri Parkı’nın açılışına katıldı.

Bandırma'ya tematik park müjdesi!

Balıkesir üyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Tematik Parkının inşa edileceği eski Askeri Çamlıkta incelemelerde bulundu.

Tematik Park için imar planı hazırlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’da yapılacak Tematik Park, yeni liman ve 1/5000 ölçekli imar planları konusunda açıklamalarda bulundu.

Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı!

Vizyon projelerimiz arasında yer alan Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Dünyaca ünlü mimarlar Bandırma için projeler hazırlayacak. Bandırma Balıkesir’in dünyaya açılan kapısı olacak” dedi.

Bandırma Tematik Park projesine 100 bin euroluk ödül!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bulunan Eski Ordonat Arazisine yapılması planlanan Türkiye’nin ilk Tematik Parkı için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde mimarlar Bandırma’da buluştu.

Balıkesir Tematik Park projesi MİPİM'de tanıtılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nden Bandırma’ya bir vizyon proje daha. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Liman projesi sonrasında Tematik Park Projesi için harekete geçti.

Balıkesir Şehitler Parkı açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balya’nın kırsal Danişment Mahallesi’ne yapılan ‘Şehitler Parkı’ açılışı yapıldı.

Balıkesir Belediyesi'nden yeni park!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Soma'da meydana gelen maden faciasında hayatlarını kaybeden şehit işçilerin anısına park yaptırdı. Parkın açılışı törenle yapıldı.

Balıkesir'de şehit polisler adına yapılan tesis hizmete açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Edip Uğur, şehit olan Balıkesirli Astsubay Çavuş Deniz Göçkün ve Özel Harekat Polisi Aydın Nazillioğlu’nun adına yapılan park, çeşme ve tesisleri hizmete açtı

Balıkesir robotik-akıllı otopark projesi 2016'da hizmete açılacak!

Balıkesir'e yapılacak olan 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark projesi için Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Sistemle küçük alanlara çok sayıda araç park edecek" dedi

TOKİ Balıkesir'e 2 bin 400 konutluk proje yapacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut eliyle 2 bin 400 konut üretmek üzere startı verdi. 27 blokluk projede 54 dönüm park alanı, sağlık tesisi, cami, okul ve sosyal tesisler de yer alacak.

Tematik Park balıkesir Haberi

Tematik Park balıkesir

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma'da yapılacak Tematik Park, yeni liman ve 1/5000 ölçekli imar planları konusunda açıklamalarda bulundu. Bandırma'ya yapılacak olan Tematik Park projesi hakkında bilgi veren Başkan Uğur, "Bandırma'ya yapmayı planladığımı Tematik Park ile ilgili TOKİ'den yerin alınması ve tapu işlemleri tamamlandı. Yarışmaya çıkmıştık; şuanda şartnamemizi 7 bin kişi siteye girerek inceledi. Şartnameyi 1700 kişi indirdi. En az 300-400 arasında uluslararası yarışmacı proje yarışmasına katılacak. Mart ayında MIPIM'de Tematik Park Yarışması'nın birincisini dünyaya ilan edeceğiz. Biz bu Tematik Park içerisinde mühendisler ve mimarlar için uygulama olacağından mimarlık ve mühendislik enstitüsü açalım dedik. 17 Eylül Üniversitesi'nde mimarlık, mühendislik fakültesi yok. Üniversitemiz fakülte kurulması için YÖK'e müracaat etti. Yıldız Üniversitesi rektörü ile de bir görüşme yaptım. Yıldız...