28 / 03 / 2024

Temel Karadeniz kim

Temel Karadeniz kim

AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz kimdir? Temel Karadeniz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz'in biyografisi...

Temel Karadeniz Küçükçekmece projelerini anlattı!

Temel Karadeniz Küçükçekmece projelerini anlattı. AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz, 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde Küçükçekmece için hazırladığı projeleri vatandaşlarla paylaştı.

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay ne iş yapıyor?

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay'ın eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kim olduğu ve Temel Kamil Atay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kim Market’te kahvaltılıklarda dev indirim! Kaşar peyniri ve zeytin 10 TL birden düştü! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Kim Market’in yeni kataloğunda kahvaltılık kategorisindeki temel ürünlerden peynir ve zeytin 10’ar lira birden indirime girdi. Kim Market yeni kataloğunda hangi ürünler ne kadar oldu? Fiyatları kaç TL? işte detaylar…

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Temel Karadeniz, Küçükçekmece projelerini anlattı!

Cennet Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, projelerini anlattı!

Küçükçekmece raylı sistem projeleriyle ulaşım üssü olacak!

İstanbul Küçükçekmece’de AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Belediye Başkanı Temel Karadeniz yaptığı açıklamada “Küçükçekmecelilerle gönül köprüleri kurarak, büyük bir aile olduk” dedi. Karadeniz ilçedeki raylı sistem projelerini de anlattı...

İstanbul’da her metro Küçükçekmece’den geçecek!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yapılanları ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Karadeniz, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Küçükçekmece'nin çehresini değiştirecek projeler yükseliyor!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “İlçede yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek projelerimiz hız kesmeden devam ediyor” diyerek açıklamalarda bulundu. 

Sultanmurat Pazar Kompleksi ve Otoparkı hizmete açıldı!

Küçükçekmece Sultanmurat Mahallesi Anadolu Sokak’ta hayata geçirilen Pazar Kompleksi ve Otoparkı Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve ilçe protokolünün katılımıyla açıldı.

Kanarya Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi tanıtıldı!

Kanarya Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz proje hakkında bilgiler vererek, vatandaşların sorularını yanıtladı

Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı'nın inşaatı başlıyor!

Küçükçekmece Belediyesi 2016 faaliyet raporu onaylandı. Gerçekleşen toplantıda Küçükçekmece deki projeler hakkında bilgiler veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, havaray inşaatının Nisan ayı sonunda başlayacağını söyledi.

Küçükçekmece Kanarya'da kentsel dönüşüm projesi anlatıldı!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan Kanarya Mahallesi 5011 sayılı parselin kentsel dönüşüm uygulamalarını mahalle sakinlerine anlattı.

Küçükçekmece'de önce tapu problemi çözülmeli!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ''Küçükçekmece Kent Meydanı olarak bilinen iki noktada da çalışmalarımız var. Atatürk Mahallesi’nde de çalışmalar yapılıyor. Henüz bir proje oluşturmadık. Önce tapu probleminin çözülmesi gerekiyor.''dedi.

Küçükçekmece İkitelli Şenevler Camii ibadete açıldı!

Küçükçekmece'deki yapımı tamamlanan İkitelli Şenevler Camii’nin açılışı bayram namazıyla gerçekleştirildi. Bin 500 kişi kapasiteli camii'nin açılışına Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz katılım gösterdi.

Temel Karadeniz kim Haberi

Temel Karadeniz kim

Temel Karadeniz kimdir?

AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz'in biyografisi şu şekilde:


1967 yılında İstanbul’da doğan, aslen Sivas Gürün’lü olan Temel Karadeniz, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur.


Küçükçekmece Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği, İBB Meclis Üyeliği ve 2007-2013 yılları arasında 2 dönem Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Temel Karadeniz, evli ve iki çocuk...