29 / 03 / 2024

Temel Karadeniz Küçükçekmece projelerini anlattı!

Temel Karadeniz Küçükçekmece projelerini anlattı!

Temel Karadeniz Küçükçekmece projelerini anlattı. AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz, 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde Küçükçekmece için hazırladığı projeleri vatandaşlarla paylaştı.



Küçükçekmece halkının AK Belediyecilik anlayışını benimsediğini ve en büyük beklentisinin de bu anlayışın devamı olduğunu söyleyen AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, Küçükçekmece için hazırladığı projeleri vatandaşlara anlattı. Karadeniz, bin dönümlük arazi üzerine 'şehir parkı' kurmayı amaçladıklarını belirterek, kurulacak sabit pazar yerlerinde kadınlara, el emeği ürünlerini satacakları sergi alanları yapacaklarını, engelli aileler için de; Avrupa 'daki örneklerine benzer Engelsiz Hayat Merkezi planladıklarım söyledi. 

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde Küçükçekmece için hazırladığı projeleri vatandaşlarla paylaştı. Sefaköy Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Harun Karaca ve Ünal Kaçır, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Konuşmasına mevcut Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'a ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini dile getirerek başlayan AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, Küçükçekmece gölü kıyısında Fatih Kültür ve Sanat Merkezi ve Cami Projesi ile büyük bir kentsel yenileme projesini hayata geçireceklerini söyledi. Küçükçekmece'de spora önem verdiklerini söyleyen Karadeniz, "ArenaMega'nın arkasında yapılacak olan dört katlı Küçükçekmece Spor Kompleksi çok amaçlı olarak kullanılacak. Spor kompleksinin, özellikle o kompleks ifadesine uyan bir proje olacak. En üst katında nizami bir futbol katı olacak, sahanın altındaki zemin katta salon sporları yapılacak, bir alt katta ise otopark olarak kullanılacak. Böylece Küçükçekmece, önümüzdeki dönem itibarıyla toplamda 8 bin araçlık kapalı otopark kazanmış olacak" dedi. 

Küçükçekmece su sporlarının merkezi olacağını söyleyen Temel Karadeniz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen arıtma tesisi ve kolektiflerden sonra Küçükçekmece Gölü'ne atık su girişinin engellendiğini dile getirdi. Karadeniz, "Artık Küçükçekmece gölümüze tek damla atık su girmiyor. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın önemli katkılarla, önemli bir bütçeyle Küçükçekmece'nin tamamı kolektörlerle kuşatıldı. 

Bu proje için Büyükşehir Belediyemiz 1 katrilyon yatırım yaptı. Küçükçekmeceliler, Küçükçekmece Gölü'nün her yıl artan bir temizlikle hayat bulduğunu görecekler. 3-4 yıla kadar biz Küçükçekmece Gölü'nün kenarında vatandaşlarımızın tekrar eline olta aldığını görmüş olacak." 


Yurthaber


Geri Dön