19 / 04 / 2024

Temmuz 2013 satışı tamamlanmış bağımsız bölümler

Temmuz 2013 satışı tamamlanmış bağımsız bölümler

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Temmuz ayı içerisinde satışı (ön satışlar dahil) gerçekleşen bağımsız bölümlerin raporunu yayınladı. Bağımsız bölüm sayısı 1.314 adettir...

Bütçe dostu, 5000 mAh pil kapasiteli Xiaomi Redmi 9C BİM'e geliyor! İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en beğenilen marketlerinden biri olan BİM, uygun fiyatı ile öne çıkan Xiaomi Redmi 9C'yi indirimli fiyatı ile 29 Temmuz'da satışa çıkaracağını açıkladı! Peki, BİM'de Xiaomi Redmi 9C fiyatları ne kadar? İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi...

TORKAM E5'in son dükkanları 10 Temmuz'da satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını 10 Temmuz tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkardı.

TOKİ'den Temmuz ayı fırsatları!

TOKİ'nin internet sitesinde Temmuz ayı satış ve kiralama fırsatları açıklandı. Muhammen bedeli yaklaşık 1 milyar 100 milyon 305 bin 828 TL olan arsaların satışı ve kiralanması 9 Temmuz'da "Açık Artırma" yöntemi ile yapılacak.

Torkam E-5 Çarşı dükkanları 19 Temmuz'da satışta!

Küçükçekmece TORKAM E5 projesinde 186 adet dükkan 19 Temmuz Pazar günü saat 13:00'te açık artırma usulü ile satışa sunulacak. 

TOKİ Denizli alt gelir başvuruları 29 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Baklan alt gelir grubu projesi 29 Temmuz'da satışa çıkıyor.

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 29 Temmuz'da satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş 4. Etap projesinde yer alan 21 adet konut 29 Temmuz tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Torkam E-5 rezidans ve ofisleri 28 Temmuz'da satışta!

Torkam E-5 projesi İstanbul Sefaköy'de Torkam İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmaları devam eden projede 28 Temmuz Cumartesi günü rezidans ve ofisler satışa sunulacak. 

Trabzon Ortahisar'daki ticari alanlar 19 Temmuz'da satılıyor!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Pazarkapı Mahallesi'nde bulunan 61 dükkan ve 16 ofisin bulunduğu ticaret alanları 19 Temmuz'da satışa çıkacak. 

Temmuz’da her 2 evden biri senetle satıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi ve REIDIN Emlak Endeksi Temmuz ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre Temmuz’da satılan her 2 evden biri senetle satıldı. Banka kredisi yüzde 30’da kaldı.

Kocaeli Körfezkent Çarşı 29 Temmuz'da satışa çıkıyor!

Emlak Konut imzası taşıyan Kocaeli Körfezkent Çarşı 29 Temmuz'da satışa çıkıyor. Proje karma konsepte dizayn ediliyor.

Altan Elmas: 16 Temmuz'da satış ofislerimizi açtık!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Altan Elmas, 15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişimini ve sonraki süreci anlattı. Elmas, ''16 Temmuz Cumartesi günü sabah tüm satış ofislerimizi ve mağazalarımız açıldı. İşin başına geçip ekonomik darbeye fırsat vermedik” diye konuştu.

Nef Basınekspres 14-17 Temmuz VIP satış dönemi!

Nef Basınekspres'te 14-17 Temmuz VIP satış dönemi başlıyor. Nef Basınekspres projesinde 4 güne özel artı yüzde 3 indirim avantajı sunuluyor...

Vadi Koru projesi Temmuz'da satışta!

Vadi Koru projesi Temmuz'da satışa çıkacak. Invest İnşaat'ın projesi Vadi Koru'da konut, ofis ve mağazalar olacak...

Temmuz 2013 satışı tamamlanmış bağımsız bölümler Haberi

Temmuz 2013 satışı tamamlanmış bağımsız bölümler


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle,


Şirketimiz tarafından, Kamu İhale Kanunu ve Gelir Paylaşımı Modeliyle geliştirilen projelerde, 01 Ocak - 31 Temmuz 2013 tarihleri itibariyle, toplamda 3.860.987.138,14 TL (KDV Hariç) tutarında bağımsız bölümün satışı (ön satışlar dahil) gerçekleştirilmiştir.


Sadece Temmuz ayı içerisinde satışı (ön satışlar dahil) gerçekleşen bağımsız bölüm sayısı ise 1.314 adettir. Bu bağımsız bölümlerin KDV hariç peşin satış değeri ise toplam 359.199.965,87 TL dir.


Aylık ve yıllık dönemler göz önünde bulundurularak hazırlanan satışı tamamlanmış (ön satışlar dahil) bağımsız bölümler raporu ekte PDF dosya olarak sunulmaktadır.


Yıllık ve aylık satış dağılım tablolarında belirtilen satış rakamlarının belirlenme süreci, peşinat tutarının yatırılması, varsa konut kredilerinin hesaba geçilmesi, alıcının noter huzurunda sözleşmelerini imzalaması ve sözleşmelerin Şirketimiz tarafından onaylanması ile tamamlanmaktadır. Bu...