25 / 04 / 2024

tepe inşaat Tepe Aura

tepe inşaat Tepe Aura

Tepe Aura projesinde ön satışlar başladı. 2+1, 3+1, 1+1 dubleks, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks konut tiplerinin yer aldığı projede metrekare fiyatı 5 bin 800 TL'den başlıyor.

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinin inşaatı tam gaz!

Üsküdar Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi ile inşaatı süren Kirazlıtepe dönüşüm bölgesinin ilk etabındaki 500 konutun inşası hızla devam ediyor.

Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak!

İstanbul Avrupa Güneşli'de eski İçdaş arazisinde hayata geçirilecek olan Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak.

TOKİ Sarıkamış Tepe Mahallesi'nde inşaat devam ediyor!

Sarıkamış’ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli aileler için Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Tepe İnşaat Amerika pazarında!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından olan Tepe İnşaat, ABD pazarına yöneldi. Firma, Miami, Washington ve Boston'da konut inşaatına başlayacak.

Sinan Ak: Sarıtepe ve Demirciler RES inşaatına başladık!

Zorlu Enerji Genel Müdürü Ak: "Alaşehir'de 45 megavatlık jeotermal enerji santralimizin 33,73 megavatlık gücünü ulusal sisteme bağladık. Sarıtepe ve Demirciler rüzgar enerjisi santrallerimizin inşaatına başladık" dedi.

Hayat Tepe Suits projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Bayrampaşa'da Hayat Tepe projesinin yanında yükselen Hayat Tepe Suits projesinde kaba inşaat tamamlanmış olup teslimlerin Kasım'da başlaması bekleniyor.Hayat Tepe Suites projesi ayrıca ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Hayat Tepe Suites'in kaba inşaatı tamamlandı!

ÖZAK GYO’nun Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Tuzla atıksu havzası tünel inşaatı devam ediyor!

Tuzla'da Akfırat ve Tepeören Mahalleleri'nin atıksularını tünel vasıtası ile Tuzla İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ne aktaracak Tuzla atıksu havzası tünel, kolektör ve şebeke inşaatı devam ediyor.

Tepe İnşaat'tan Türkmenistan'a cam fabrikası!

Türkmenistan'da tarım ve inşaat malzemeleri üretim sanayisinde fabrikalar kuran Tepe Türkmen, Türkmenistan'da cam ve cam ürünleri fabrikası için çalışmalarını sürdürüyor...

Tepe İnşaat ve Mesa Mozaik projesi için biraraya geldi!

İnşaat sektörünün öncü iki büyük firması Tepe inşaat ve Mesa Mesken, Park Mozaik için bir araya geldi. Park Mozaik, benzersiz peyzajı ve konforlu evleriyle Eskişehir yolu Yaşamkent'te özlenen yaşam kalitesini Ankaralılarla buluşturacak..

Tepe İnşaat ve Mesa Holding ilk kez Mozaik için birleşti!

Türkiye’de inşaat sektörünün öncü iki büyük firması TEPE İnşaat ve MESA Mesken,Park MOZAİK için bir araya geldi. Park MOZAİK, benzersiz peyzajı ve konforlu evleriyle özlenen bir yaşam kalitesini Ankaralılar’la buluşturacak.

Tepe İnşaat ve Mesa Holding gücünü Mozaik için birleştirdi!

Türkiye’de inşaat sektörünün öncü iki büyük firması Tepe İnşaat ve Mesa Mesken, Park Mozaik için bir araya geldi. Park Mozaik, benzersiz peyzajı ve konforlu evleriyle Eskişehir yolu Yaşamkent’te özlenen bir yaşam kalitesini Ankaralılar’la buluşturacak.

Tepe İnşaat AND Kozyatağı ofis projesine başlıyor!

AEH Anadolu Gayrimenkul Yatırımları'nın İçerenköy'de bulunan taşınmazının üzerinde hayata geçirilecek "AND Kozyatağı" projesinin inşaatı ve ilgili mühendislik işlerinin yapılması için Tepe İnşaat Sanayi A.Ş. ile Ana Yüklenici Sözleşmesi imzalandı...

tepe inşaat Tepe Aura Haberi

tepe inşaat Tepe Aura


Tepe İnşaat'ın Ömerli'de hayata geçirdiği Tepe Aura projesinde ön satışlar başladı. Projede 98 adet konut yer alıyor.


3 katlı 16 blok halinde yükselen projenin lansmanının Eylül ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Hafriyat çalışmalarının geçtiğimiz hafta başladığı proje 24 ay içerisinde teslim edilecek.


Tepe Aura'da metrekare birim fiyatı 5 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 1 oda 1 salon dubleks, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor.


Ömerli Tepe Aura projesi 3. Köprü Hüseyinli çıkışına 1 kilometre mesafede yer alıyor.


Tel: 444 46 27

Web adresi: http://www.tepeaura.com

Ceren...