30 / 03 / 2024

Tepe Mesa Park Mozaik fiyat

Tepe Mesa Park Mozaik fiyat

3 etaptan meydana gelen Park Mozaik projesinde yer alan daireler; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Park Mozaik projesinde yüzde 0,79 faiz kampanyası!

Tepe ve Mesa'nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik projesinde yüzde 0,79 faizle ödeme fırsatı sunuluyor...

Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Park Mozaik B Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri olan  TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesi B Blok'ta yaşam başladı.

İngiltere'nin Central Park'ı varsa, bizde de Nakkaştepe var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hep konuşurduk, İngiltere'ye giden gelenler işte orada Central Park var falan. Tamam kardeşim bizde de Nakkaştepe var" dedi.

Park Mozaik'te A Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesinin yüksek binalarından A Blok’ta yaşam 18 Haziran’da başladı.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Park Mozaik barbekü partisi yarın!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi yarın yapılacak.

Park Mozaik barbekü partisi 23 Temmuz'da!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi 23 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Tepe Mesa Park Mozaik fiyat Haberi

Tepe Mesa Park Mozaik fiyat

Ankara Yaşamkent bölgesinde hayata geçirilen Park Mozaik projesi, Tepe-Mesa ortak projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede konutların satış sürecine devam ediliyor. 


Ankara Park Mozaik projesinde; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tipleri mevcut. Projede banka kredisi kullanılıyor.


3 etap halinde konumlanan Park Mozaik Ankara projesi, 885 adet daireden meydana geliyor. 6 katlı 10 blok ve 3 kuleden oluşan projede teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek.


Tepe Mesa Park Mozaik fiyat listesi!


Dikey blok:

1 metrekare 2+1 evler 402 bin TL ile 441 bin TL

123 metrekare evler 486 bin TL ile 533 bin TL

147 metrekare 4+1 evler 580 bin TL ile 626 bin TL

212 metrekare 5+1 dubleks evler 813 bin TL...