27 / 04 / 2024

tepe yapı

tepe yapı

Ankara'da Eskişehir Yolu üzerinde yer alan Tepe Prime'da satışı devam eden son 9 ofisin fiyatları 785 bin liradan başlıyor

Tepeşehir Life Masadağı'nda teslimler 2025 Ağustos'ta! 

Tepeşehir Life Masadağı projesinde konut satışları başladı. Projede teslimlerin 2025 Ağustos'ta yapılması planlanıyor. Peki Tepeşehir Life Masadağı'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Bluehill Tepeören'de son etap avantajları! 2024 Şubat'ta teslim! 

Mavi Beton İnşaat tarafından hayata geçirilen Blue Hill Tepeören projesinde satışlar devam ediyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor. 

Yapılandırmada başvuru tarihi belli oldu mu, yapılandırma başvurusu nereye yapılacak? İşte yapılandırmada son dakika

Beştepe’de dün yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni yapılandırma paketinde detaylar da belli olmaya başladı. Peki bu yapılandırma başvurularıyla ilgili tarih açıklandı mı, yapılandırma başvurusu nerelere yapılacak? İşte yanıtı.

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Tuzla Tepeören imar kararlarına yargıdan iptal kararı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Tuzla Tepeören'de, 240 dönüm arazi için alınan yapılaşma kararı yargı tarafından iptal edildi.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

İzmit'te 2 kaçak yapıya 12 bin 309 TL ceza!

İzmit Turgut Mahallesi Tonguçtepe Sokak No 15’te Hamza Ataç tarafından yapılan proje dışı imalata 1.162 TL para cezası verildi. Bekirdere Mahallesi Güven Sokak No 116 adresindeki kaçak yapıya 11 bin 147 TL para cezası verildi.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Merkezi yıl sonu açılıyor! 

Ilgaz Dağı'nda yapımına 2013 yılında başlanan 6 kilometre uzunluğundaki Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin yıl sonu açılması planlanıyor. Tesis için Kültür ve Turizm Bakanlığı 20 milyon liralık kaynak aktardı. 

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

tepe yapı Haberi

tepe yapı

Ankara Çankaya'da Eskişehir Yolu üzerinde Tepe İnşaat imzasıyla inşa edilen Tepe Prime; Business, Residence ve Avenue bölümlerinden oluşuyor. Projede 28 dönüm alan üzerinde yaşama geçiyor ve 319 bağımsız bölümden oluşuyor.


Tepe Prime'da yer alan residence'ların satışı tamamlandı, satışı devam eden ofislerin metrekareleri 331 ila 113 metrekare arasında değişiyor.


Tepe Prime Ankara'da satışı devam eden son 9 ofisin fiyatı 785 bin liradan başlıyor, projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor. Banka kredisinin kullanabildiği projede, firma bünyesinde de farklı ödeme planlarıda bulunuyor.


Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı proje Eskişehir yolu üzerinde bulunan ve ODTÜ, Bilkent, Hacettepe, Başkent gibi altı üniversite, çeşitli hastane ve bakanlıklar ile birçok kamu ve özel kuruluşun merkezinde yer alıyor.


0312 287 0 666

www.tepeprime.com.tr


Ceren...