28 / 03 / 2024

Tepetarla Köyü imar planı

Tepetarla Köyü imar planı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Tepetarla halkı imar tehdidi altında” başlıklı haberle ilgili yazılı basın açıklaması yapı. Kocaman, Tepetarla Köyü'nün imar planlarının yeniden düzenlendiğini söyledi.

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Şile’de deniz kıyısındaki arazinin imarı 'turizm konut' olarak değiştirildi!

Şile Belediyesi’ne ait deniz kıyısındaki ağaçlarla kaplı yaklaşık 35 bin metrekarelik arazinin "turistik tesis" olan imarı, yatırımcı için uygun hale getirilerek “turizm konut” yapıldı.

Tepetarla Köyü'nün imar planları yeniden düzenlendi!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Tepetarla halkı imar tehdidi altında” başlıklı haberle ilgili yazılı basın açıklaması yapı. Kocaman, Tepetarla Köyü'nün imar planlarının yeniden düzenlendiğini söyledi.

Adil Karaismailoğlu: Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık!

Siirt'teki temaslarına devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Terör mağduru olan bölgeleri yeniden yapılandırıyoruz. Mağdur vatandaşlarımızın zararlarını karşıladık. Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık" dedi.

Konak’ta kıyı düzenlemesinin imar planları yargıya taşındı!

İzmir Büyükşehir’in Konak’ta bulunan kıyı düzenlemesiyle ilgili oluşturulan imar planları yargıya konu edildi. Tayin edilen bilirkişi, tramvay hattının 25 bin ölçekli plana işli olmadığı sonucuna vardı.

Bursa'daki 600 yıllık mahallelere Kıyı Kanunu gerekçesiyle imar izni yok!

Bursa Gemlik’te 1990 yılından beri Karacaali, Narlı ve Büyükkumla mahallelerine Kıyı Kanunu sebebiyle imar izni verilmiyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar mağduriyetin giderilmesini istiyor.

Gemlik'te 600 yıllık mahallelere imar izni verilemiyor!

Gemlik'in Büyükkumla, Narlı ve Karacaali mahallelerine 1990'da çıkan Kıyı Kanunu sebebiyle imar izni verilmiyor. Evlerinde oluşan hasarları bile onaramayan ev sahipleri, imar izni olmadığı için altyapı çalışmalarının aksadığını ve doğalgaz kullanamadıklarını belirtti...

Bursa Gemiç köyünde kurulan tesisin imar planı iptal edildi!

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Gemiç köyünde tarım arazisi üzerine Cargill tarafından kurulan mısır işleme tesisinin küçük ölçekli imar planı 11 sene sonra iptal edildi

Sakarya Rüstemler'de en büyük sorun imar!

Sakarya Rüstemler mahallesi muhtarı Yakup Işık, bölgedeki sorunlarını ve beklentilerini anlattı. Işık, Rüstemler'de en büyük sorunun imar olduğunu söyledi.

Sinop’un en büyük sorunu 'imar planı yoksunluğu'!

Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, Sinop’un en büyük sorununun 'imar planı yoksunluğu' olduğunu söyleyerek,''Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor'' dedi.

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Kadıköy 1/5000 ve 1/1000 nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Kadıköy İlçesi, 3180 ada, 45 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Tepetarla Köyü imar planı Haberi

Tepetarla Köyü imar planı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, basında çıkan “Tepetarla halkı imar tehdidi altında” başlıklı haberle ilgili yazılı basın açıklamasında bulundu. Başkan Kocaman, bahsi geçen haberlerdeki konuların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

İMAR PLANLARI HALKIN TALEPLERİNE GÖRE DÜZENLENDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, basında yer alan “Tepetarla Halkı İmar Tehdidi altında” başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Başkan Kocaman basın açıklamasında gündeme getirilen iddiaları yanıtladı. Tepetarla Köyü’nün fay hattı bahane edilerek imara kapatıldığı ve bu sebeple köyün kaldırılmak istenildiği doğru değildir diye konuşan Başkan Kocaman “Tepetarla bölgesine ait Uygulama İmar Planları ilk kez Kartepe Belediyesi’nce yapılmıştır. İmar Planları yapılırken Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylanmış zemin etüt raporunda belirlenen veriler, planlara aktarıldığından belediyemizce özellikle yapılmış bir kısıtlama  söz konusu olmamıştır. Tepetarla’da yaşayan halkın bir kısmı tarafından imar...