24 / 04 / 2024

Teras Aqua Park Otel nerede

Teras Aqua Park Otel nerede

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Güngören'de 5 katlı binanın terası çöktü!

Güngören'de bir binanın terasının uç kısmında çökme meydana geldi. Caddeye düşen beton parçaları park halindeki araca zarar verdi.

Güngören'de beş katlı binanın terasının bir kısmı çöktü!

Güngören'e bir binanın terasının uç kısmı çökerken, caddeye düşen beton parçaları park halindeki bir aracı da kullanamaz duruma getirdi.

Tavuk Dünyası Denizli Teras Park’ta restoran açtı!

Tavuk Dünyası, Denizli’deki yeni şube yatırımını Denizli’nin en büyük alışveriş merkezi olan Teras Park’ta hizmete açtığı restoranıyla yaptı.

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

Çorum Aqua Park projesinin yeri belirlendi!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Aqua Park'ın yeri belli oldu. Çorum Belediye Meclisi toplantısında tesisin inşa edileceği alanda imar düzenlenmesi yapıldı.

Park MyVia AVM nerede?

Park MyVia'da ağırlıklı olarak restoran, kafe ve bistrolar bulunuyor. 10 bin metrekareden fazla bahçe ve teras alanına sahip olan Park MyVia AVM nerede?

İzmir Bayraklı Teras Park açıldı!

İzmir Bayraklı'ya inşa edilen Teras Park kapılarını ziyaretçilere resmen açtı. Projenin açılış kurdelesini Başkan Karabağ, vatandaşlarla birlikte kesti.

İzmir Palmiye Park Goya projesinin temeli atıldı!

CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi, İzmir'in değerli bölgelerinden Urla'da Palmiye Park Goya projesinin temelini attı. Palmiye Park Gaziemir, Zirvekent, Teras, Renova, Sole ve Mare'den sonra yeni projeleri arasına Goya eklendi.

Afyonkarahisar Hüdai Kaplıcaları ihalesi 15 Şubat'ta!

Sandıklı Belediye Başkanlığı, Hüdai kaplıcaları kür merkezi tadilatı ve aqua park yapımı ve işletilmesinin 10 yıl süre ile sınırlı ayni hak (intifa hakkı) tesis edilmesi işini ihale edecek. İhalesi 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Uşak Kayaağıl termal aqua park ve markette sona doğru!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Tesisleri’ne gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve tesislerin daha fonksiyonel olması adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Kağıthane Vadi Park Seyrantepe iletişim!

Kağıthane Vadi Park Seyrantepe projesinde 400 konut inşa edilecek. Vadistanbul Teras'ın yanına yapılacak olan Vadipark Seyrantepe projesi Mart - Nisan aylarında satışa çıkarılacak...

Teras Aqua Park Otel nerede Haberi

Teras Aqua Park Otel nerede

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan 24 milyon 296 bin 497 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 14 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

T.C. HATAY İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : TAŞINMAZIN

Tapu Kaydı : Hatay İli Defne İlçesi Dermaşta Mah. 39 cilt 3997 sayfa 3594 parselde kayıtlı 6585,29m² yüzölçümlü tam hisseli arsa nitelikli taşınmazdır.

Özellikleri : Taşınmaz Defne ilçe Belediyesi sınırlarında ve imar planı içerisinde, Harbiye / Dermaşta Mah. Çiftlik Sk. No:43, teras otel Aqua park adresinde, çınartepe restaurantın yaklaşık 800m kuzeyinde, Antakya-Harbiye karayolunun yaklaşık 1000m doğusunda yer almaktadır. Keşif tarihi itibarıyla taşınmaz üzerinde Otel binası+restaurant+kapalı havuz binası+açık havuz binası ile yapı dışında kalan alanlar üzernide arazi topografyasının çok meyilli olması...