24 / 04 / 2024

termik santral özelleştirme ihalesi son tarih

termik santral özelleştirme ihalesi son tarih

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı termik santrallerin özelleştirme sürecine ilişkin takvimi değiştirdi. Kemerköy, Yeniköy, Çatalağzı ve Yatağan termik santrallerinin özelleştirmelerinde son teklif verme süresi nisan ayına kadar uzatıldı...

Balıkesir Manyas'ta özelleştirme ihalesi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Manyas HES ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesi 12 Eylül Salı günü gerçekleşecek.

Aydın Çine'de özelleştirme kararı!

EÜAŞ'ye ait Aydın'daki Çine Hidroelektrik Santrali (HES) ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazlar özelleştirilecek. Özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri 8 Eylül'de yapılacak.

Yenice HES özelleştirme ihalesine 130.3 milyon TL'lik teklif!

Eskişehir'de bulunan 38 megavat kapasiteli Yenice HES ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine 8 firma teklif verdi. En yüksek en yüksek teklifi 130 milyon 300 bin lira ile Kılıç Enerji Üretim AŞ verdi.

Hopa Termik Santrali ve İnebolu Limanı'nda özelleştirme!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hopa Termik Santrali taşınmazları ve İnebolu Limanı ile Mardin ve İstanbul'daki 3 taşınmazın özelleştirilme ihalesi gerçekleşti. İhaleye en yüksek teklif 76 milyon TL olarak Eti Bakır A.Ş. tarafından verildi.

İnebolu Limanı ve Hopa Termik Santrali özelleştiriliyor!

İnebolu Limanı ve Hopa Termik Santrali yeniden özelleştirme ihalesine çıkarıldı. İki ay önce de birlikte ihaleye çıkarılan iki tesise üç ayrı değerli gayrimenkul de eklendi.

ÖİB'den Hopa Termik Santrali'nde özelleştirme!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, atıl durumda bulunan Hopa Termik Santralinin de bulunduğu taşınmazlar ve üzerindeki varlıkların “varlık satış” yöntemiyle bir bütün halinde özelleştirilmesine karar verdi.

Yeniköy Yatağan Termik Santrali özelleştirme ihalesi 13 Mart'ta!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, YEAŞ Yeniköy Yatağan Termik Santrali'nin işletme hakkının verilmesi için ihaleye çıktı. 13 Mart 2015 tarihine kadar teklifler alınacak. İhalenin ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Soma Termik Santrali özelleştirme ihalesi bugün!

Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’ye ait, Soma B Termik Santrali ve bu Santral tarafından kullanılan taşınmazların bir bütün halinde özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi bugün yapılıyor...

EMO: Termik Santral özelleştirmeleri iptal edilmeli!

Elektrik Mühendisleri Odası ( EMO ) Yatağan, Yeniköy, Kemerköy ve Çatalağzı Termik Santrali ile bağlı maden sahalarının özelleştirmesinin iptal edilmesi gerektiğini bildirdi...

Yatağan'da özelleştirme karşıtı eylem yapıldı!

Yatağan'da özelleştirme karşıtı eylem yapıldı. Yatağan Termik Santrali ve kömür işletmelerinde çalışan işçiler, alıcı firmaların devraldığı yönündeki duyumlar üzerine iş yerlerinin giriş ve çıkışını iş makineleriyle kapattı.

Termik santral özelleştirmeleri yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı Kırşan, Kemerköy, Yeniköy, Çatalağzı ve Yatağan termik santrallerinin devir işlemlerinin sene sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. Halil Kırşan, stratejik santrallerin özelleştirilmeyeceğini söyledi.

Soma, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santrali özelleştirme süresi uzatıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile Soma B Termik Santralinin özelleştirilme sürelerinin uzatıldığını bildirdi. Özelleştirme İdaresi'nin süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

3 santral özelleştirilecek!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile Soma B Termik Santrali’nin özelleştirilmesi için ilana çıktı. Soma B Termik Santrali’nin özelleştirilmesine ilişkin ilanı, Resmi gazete'de yayımlandı.

termik santral özelleştirme ihalesi son tarih Haberi

termik santral özelleştirme ihalesi son tarih


Kemerköy, Yeniköy, Çatalağzı ve Yatağan termik santrallerinin özelleştirmelerinde şubat ayında bitmesi gereken son teklif verme süresi nisan ayına kadar uzatıldı.


Alınan bilgiye göre, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı termik santrallerin özelleştirme sürecine ilişkin takvimi değiştirdi.


Buna göre, Kemerköy ve Yeniköy termik santralleri için daha önce 24 Ocak olan son teklif verme süresi 10 Nisana, Çatalağzı Termik Santrali için 5 Şubat olan son teklif verme süresi 21 Nisan'a uzatıldı.


Yatağan Termik Santrali için daha önce 10 Şubat olarak açıklanan son teklif verme süresi de 30 Nisan'a...