20 / 04 / 2024

Ters ev nasıl yapılır

Ters ev nasıl yapılır

Tavana yerleştirilen koltuk, sehpa, lavabo ve diğer eşyalarla misafirlerin yoğun ilgisini çeken "ters ev"lerin sayısı giderek artıyor.

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Kira geliri getiren ev nasıl seçilmeli?

Kira geliri getiren evleri seçerken dikkat edilmesi gereken birçok faktör bulunuyor. Özellikle de apart ve dairelerde bazı detayları göz önünde bulundurmak, gelecek olan kiracılar için artı bir durumdur. Peki kira getiren ev nasıl seçilmeli ve nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Prefabrik ev nasıl yaptırılır? 55 metrekare 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadardır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen, ancak nasıl yaptırılacağına dair herhangi bir fikri olmayan kişiler bu konuda araştırmalar yapmaktadır. İşte prefabrik ev yaptırmaya dair merak edilen o detaylar!

Devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? Prefabrik ev kredisi nasıl alınır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen ancak nasıl yaptıracağını bilemeyen vatandaşlar, devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? şeklinde araştırmalara başladı. İşte bu konuda merak edilenler!

Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi?

Tapu, bir gayrimenkulün kime ya da kimlere ait olduğunu gösteren bir belgedir. Peki Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi? İşte detaylar!

Ev tapusu başkasına nasıl devredilir?

Tapu devri herhangi bir mülk için yapılabilir. Bu işlemler tapu ve kadastro genel müdürlükleri vasıtası ile gerçekleşir. Peki Ev tapusu başkasına nasıl devredilir? İşte detaylar!

Prefabrik ev yardımı başvurusu nasıl yapılır? Prefabrik ev desteği kimlere verilir?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen prefabrik ev ve betonarme ev bakım ve onarım yardımının detayları açıklandı. Peki Prefabrik ev yardımı ne kadar, kaç TL, nasıl başvurulur? Kimler prefabrik ev yardımı alabilir? İşte detaylar...

Ev tapu devir işlemleri nasıl yapılır?

Tapu devir işlemleri için belirlenen bazı kriterler bulunmaktadır. Kişi veya kişiler bu kriterleri yerine getirdikleri zaman tapu devri gerçekleşir. Peki Ev tapu devir işlemleri nasıl yapılır? İşte detaylar!

Prefabrik ev yardımı ne kadar, nasıl başvurulur? Kimler prefabrik ev yardımı alabilir? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan prefabrik ev ve betonarme ev bakım ve onarım yardımının detayları belli oldu. Peki Prefabrik ev yardımı ne kadar, nasıl başvurulur? Kimler prefabrik ev yardımı alabilir? İşte detaylar...

Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır?

Prefabrik yapılara dair pek çok tanım yapılmaktadır. Ancak tam olarak nasıl yapıldıklarına dair bazı kuşkular bulunmaktadır. İşte Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır? sorularının yanıtı!

Ev alırken tapu ipotek sorgulama nasıl yapılır?

İpotek, bir borcun ödemesini garanti altına almak için taşınmazın teminat gösterilmesidir. Peki, ev alırken ipotek sorgulama nasıl yapılır? Tapuda ipotek nasıl öğrenilir? İşte detaylar…

Prefabrik ev yardımı nedir? Nasıl başvurulur? Kimler prefabrik ev yardımı alabilir? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca duyurulan prefabrik ev ve betonarme ev bakım ve onarım yardımının ne olduğu, nasıl başvuru yapılacağı, kimlerin başvurabileceği, yardımın ne kadar olacağı gibi sorular herkesin gündeminde. İşte, prefabrik ev yardımı hakkında her şey…

Ters ev nasıl yapılır Haberi

Ters ev nasıl yapılır

Farklı girişimcilerin büyük şehirler olarak birçok şehirde kurulan "ters ev"ler yoğun ilgi gösteriyor. Kayseri'de Oymaağaç mevkisinde bulunan bir alışveriş merkezinin yanında inşa edilen "ters ev", kısa süre önce ziyarete açıldı.

TRT Haber'de yer alan habere göre; temelindeki eğimli açı nedeniyle içine girildiği an baş dönmesi hissi veren ters eve ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

Ters gişesiyle ziyaretçilerini karşılayan ev, park halinde bulunan ters otomobil ve ters kapısıyla ilk andan itibaren misafirlerini şaşırtıyor.

Evin içerisinde poz veren ziyaretçiler, çektikleri fotoğrafları ters olarak düzenleyerek kendilerine tavandaymış görüntüsü veriyor.

Ankara, Safranbolu ve Kayseri'de bulunan ters evlerin işletmeciliğinde bulunan, Ordu'daki ters evi de inşa eden Nurettin Karateke, evlerin ilkini girişimci Kaan Karahan'ın Antalya'da açtığını kaydetti.

Asıl mesleği kuyumculuk olan Karateke, arkadaşı Emin Görmez'in teklifiyle ters ev işine ortak olduğunu...