26 / 04 / 2024

Teşvikiye The Sofa Hotel

Teşvikiye The Sofa Hotel

İstanbul Avrupa Yakası Şişli İlçesi Harbiye Mahallesi Teşvikiye Caddesi'nde yer alan The Sofa Hotel icradan satışa çıkarıldı. Teşvikiye The Sofa Hotel için belirlenen bedel 40 milyon 250 bin TL. 

İstanbul'un yanı başında iş yeri arayanlara fırsat! Belediye 3 adet iş yerini KDV'den muaf satıyor! 

Yalova Teşvikiye Belediyesi, Yalova ili, Çınarcık ilçesi, Karşıyaka mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini satıyor. Peki İstanbul'un yanı başında yer alan iş yerlerinin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Porland The Sunny Days serisinin fiyatı ne kadar? İşte 24 Mart 2023 fiyat listesi

Porland, birbirinden keyifli tasarımlarıyla hayatları renklendirmeyi amaçlayan PSC markası ile birlikte The Sunny Days serisini ortaya çıkardı. Peki The Sunny Days serisi kaç liradan satışa çıktı? İşte Porland The Sunny Days serisinin güncel fiyatı...

The Barista Express Impress Sage SES876 kahve makinesi kaç TL? İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi...

Sage Barista Express serisinin en yenisi olan The Barista Express Impress Sage SES876 kahve makinesinin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

The North Face’de indirim günleri başladı! Seçili ürünlere yüzde 20 indirim. İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Kamp tutkunlarından, doğa yürüyüşçülerine dağcılardan kanoculara kadar binlerce sporcunun ve doğa tutkununun vazgeçilmez adresi The North Face yüzlerce üründe indirime gitti. İşte indirimli ürünlerin 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Philips The One televizyon Arçelik'te indirimli fiyatıyla satışta! İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Philips The One televizyon Arçelik'te satışa çıktı. Peki, Philips The One televizyon kaç TL? İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Husam Alabvaını tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO'nun Nişantaşı Koru'daki toplam geliri 995 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa  Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 995 milyon 151 bin 134 TL'ye yükseldi.

The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla yükselecek olan ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Teşvikiyelilerden TOKİ tepkisi!

Geçen senenin Nisan'ında eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün arsasında inşaatın başlaması amacıyla yapı ruhsatı alınması üzerine Teşvikiye Mahallesi sakinleri, duruma tepki gösterdi. Avukat Özge Çetin, Teşvikiyeliler adına bir açıklama gerçekleştirdi.

Teşvikiye Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Teşvikiye Camisi'nin restore edilmesine karar verilmişti. Uzun süre devam eden restorasyon tamamlandı. Restorasyon kapsamında, tarihi caminin yıpranan yüzeyi, statik yapısı ve süslemelerinde yenilemeler yapıldı. 

Teşvikiye Camisi ibadete açıldı! 

2018'de restorasyon çalışmalarına başlanan Teşvikiye Camisi, bugün kılınan Cuma namazıyla ibadete açıldı. 

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Excellent The Sofa Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Excellent The Sofa Turizm Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Torunoğulları, Osman Çelik ve Umut Şenol ortaklığında kuruldu.

Teşvikiye The Sofa Hotel Haberi

Teşvikiye The Sofa Hotel


İstanbul Şişli Harbiye Mahallesi Teşvikiye Caddesi üzerinde yer alan The Sofa Hotel 40 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan Teşvikiye The Sofa Hotel'in altında ZARA bulunuyor. 

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından satışı gerçekleştirilecek olan Teşvikiye The Sofa Hotel için ilk ihale tarihi 26 Mart 2018 Pazartesi günü olarak belirlendi. 

Satılmasına karar verilen taşınmazların cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

Borçlulara ait ve bir borçtan dolayı ipotekli/hacizli bulunan ve aşağıda tapu kaydı, kıymeti, satış gün ve saati ve önemli özellikleri ile satış şartları belirtilen, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Harbiye Mahallesi, 776 ada, 63 parsel sayılı 1.336,00 metrekare miktarlı kat mülkiyeti tesisli “ Dört Bodrum, Zemin ve Yedi Normal Katlı Kargir Bina” vasıflı taşınmazda;

4/8 arsa...