20 / 04 / 2024

tevfik eraslan kimdir

tevfik eraslan kimdir

Eylül 2019 itibarıyla 46,5 milyar TL’lik portföy büyüklüğüne sahip İş Portföy, hem yatırım ve emeklilik fonlarında hem de gayrimenkul yatırım fonu (GYF) ile girişim sermayesi yatırım fonunu (GSYF) kapsayan alternatif yatırım araçlarıyla büyüyor.

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

İş Portföy, gayrimenkul yatırım fonu kuruyor!

İş Portföy, bu yıl ilk yarıda gayrimenkul yatırım fonu ve girişim sermayesi altyapı fonunu yatırımcıya sunmaya hazırlanıyor. İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan, "Reel ekonomiye kaynak aktaracak duruma gelen bu fonlara, ilgi yüksek olacaktır''' diyor.

Tevfik Türel, ABD ve Türkiye’de hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışıyor?

Tevfik Türel kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Şeker GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Tevfik Türel ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Tevfik Nane daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Tevfik Nane'nİn eğitim hayatı nasıldı?

Tevfik Yamantürk Kimdir?

Tevfik Yamantürk kimdir? Tevfik Yamantürk’ün mesleği nedir? Tevfik Yamantürk hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tevfik Erpek kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Vakıf GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyeliği'ne seçilen Tevfik Erpek kimdir? Tevfik Erpek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tevfik Erpek'in biyografisi...

Yabancılar kelepir emlak avında!

İş Portföy, İstanbul Mecidiyeköy'de bulunan Quasar'ın rezidans bloğundaki 196 bağımsız bölümü satın aldı. İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan, "Yabancılar zor durumda olan gayrimenkullerle ilgileniyor" dedi...

Gayrimenkul yatırım fonları yüzde 42 büyüdü!

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan yaptığı açıklamada; “Gayrimenkul yatırım fonları sektörünün yönettiği toplam fon büyüklüğü 245 milyar TL oldu ve bu yıl başından bu yana yaklaşık yüzde 42’lik bir büyüme gerçekleşti dedi.

İş Portföy'den gayrimenkul fonunda rekor!

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan, gayrimenkul fonuna yatırılan 440 milyon liranın nasıl değerlendirileceğini, yatırım stratejilerini anlattı.

Gayrimenkul yatırım fonlarına ilgi artıyor!

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan, “Fon, büyük şehirlerimizde yer alan ticari gayrimenkullere yatırım yapacak. Gayrimenkullerin seçim sürecini uluslararası firmalarla birlikte yürütüyoruz." dedi.

İş Portföy, gayrimenkul yatırım fonu kuruyor!

İş Portföy, bu yıl ilk yarıda gayrimenkul yatırım fonu ve girişim sermayesi altyapı fonunu yatırımcıya sunmaya hazırlanıyor. İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan, "Reel ekonomiye kaynak aktaracak duruma gelen bu fonlara, ilgi yüksek olacaktır''' diyor.

Tevfik Yamantürk kimdir?

Güriş İnşaat yöneticilerinden Tevfik Yamantürk kimdir? Güriş İnşaat ne zaman ve kim tarafından kuruldu? Tevfik Yamantürk ve Güriş İnşaat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Danyal Tevfik Çiper kimdir?

Mimar Danyal Tevfik Çiper kimdir? Mimar Danyal Tevfik Çiper, hayatı boyunca hangi projelere imza attı? Mimar Danyal Tevfik Çiper'in hayata geçirdiği en önemli projeleri neler? İşte Danyal Tevfik Çiper...

Tevfik Türel kimdir?

Kointaş İnşaat ortağı ve Yeni Projeler Geliştirme Sorumlusu Tevfik Türel kimdir? Türk Amerikan İşadamları Derneği üyesi olan Tevfik Türel, hangi üniversitede sertifika programı çerçevesinde Gayrimenkul Finansmanı üzerine ders veriyor?

Mehmet Tevfik Göksu kimdir?

Esenler Belediye Başkanı Mühendis - Sosyolog Mehmet Tevfik Göksu kimdir? Göksu'nun 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den Esenle Belediye Başkan Adayı olarak çıkarılması bekleniyor.

tevfik eraslan kimdir Haberi

tevfik eraslan kimdir

Eylül 2019 itibarıyla 46,5 milyar TL’lik portföy büyüklüğüne ulaşan İş Portföy, hem yatırım ve emeklilik fonlarında hem de gayrimenkul yatırım fonu (GYF) ile girişim sermayesi yatırım fonunu (GSYF) kapsayan alternatif yatırım araçlarında büyümesini sürdürüyor.

Ekonomist Dergisi'nden Ceren Oral Balaban'ın haberine göre; Şirketin GSYF’de büyüklüğü 260 milyon TL’ye, GYF’de büyüklüğü ise 1,7 milyar TL’ye ulaştı. İş Portföy, son olarak Quasar İstanbul’daki rezidans ve ofisleri 1 milyar 170 milyon TL bedelle GYF’ye dahil etti.

Biz de bu vasıtayla geçen hafta İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan ile bir araya geldik. Eraslan ile hem İş Portföy’ü hem de Barış Pınarı Harekatı ile hareketli günlerden geçen piyasalardaki son gelişmeleri konuştuk.

1- Piyasalardaki son gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz?
Son dönemde enflasyon, cari işlemler dengesi ve yurtdışı piyasalardaki gelişmeler...