25 / 04 / 2024

tgüb Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması

tgüb Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması

Türk İnşaat Sektörünün köklü ve saygın kurumlarından Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB), 25. Kuruluş Yılı etkinlikleri kapsamında “Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması” düzenliyor.

Uzaktan kontrol etme özelliğiyle Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi çıktı!

Samsung, uzaktan kolay izleme ve kontrol etme (Wi-Fi) özelliği ile sınıfındaki diğer bulaşık makinelerine karşı adeta büyük fark yaratan DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı.

Fossil fark yaratan tasarımlarıyla Saat ve Saat’te yüzde 10 indirimle satışta! İşte 27 Eylül 2022 Fossil fiyat listesi

Fark yaratan tasarımlarıyla her kesimden zevke hitap eden Fossil, yeni modeli FES5197 ile detaylara önem veren zevk sahibi kadınları etkisi altına alıyor. İşte FES5197 modeli ve diğer Fossil modellerinin fiyat listesi.

Nidapark Ayyıldız, Ergün Mimarlık Autodesk Revit ile fark yaratıyor!

Ergün Mimarlık, bilgisayar destekli tasarım konularında komple çözümler sunan ve Autodesk’in Gold Partner’i konumunda yer alan Yazılım3D tarafından düzenlenen “Autodesk Revit ile Daha İleriye! – İstanbul” buluşmasının ‘Başarı Hikayesi’ bölümünde fark yaratan projesini anlattı...

TGÜB'ten Taksim İlkyardım Hastanesi Yangını açıklaması!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) 5 Nisan Perşembe günü İstanbul Gaziosmanpaşa’daki Taksim İlkyardım Hastanesi’nde meydana gelen yangın felaketine ilişkin basın açıklaması yaptı..

Bursa Beton’dan yatırıma devam!

Bursa Beton, inşaat sektörünün büyüme oranının üzerine çıkan bu performansıyla rekora koştu. Bursa Şehir Hastanesi için ürettiği C60 sınıfı beton ile sektöründe fark yaratan şirket, sürekliliğini koruyan AR-GE yatırımlarıyla yüksek mukavemetli, kaliteli hazır beton üretmeye devam ediyor.

Hilti ile inşaatta büyük fark yaratan küçük ayrıntılar!

Ar-Ge temelli kaliteli ürünleriyle inşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, kırıcı deliciler, çivi çakma sitemleri, vidalama çözümleri, elmaslı delme-kesme sistemleri gibi pek çok inovatif ürününün yanı sıra sarf malzemelerinde de çok iddialı.

Tuna, İSMOB’dan üç ödül aldı!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Tuna Ev ve Tuna Ofis, ürünlerini İSMOB'da sergiledi!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Rasch Textil Liaison bir duvar kağıdından çok daha fazlası!

Rasch Textil markasının tekstil yüzey duvar kağıdı koleksiyonu “Liaison”; fark yaratan dokusu, zarif renk ve desenleri ile büyüleyici mekanlar yaratıyor…

Mar Yapı ve Rotana’dan fark yaratan ortaklık!

Erişilebilir lüksün öncüsü Mar Yapı ile Körfez’in en büyük otel zincirlerinden biri olan Rotana, Basın Ekspres Yolu’nda G Rotana projesinde buluştu.

Piyalepaşa İstanbul'un yeni reklam filmi yayında!

İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nda Polat’ın 60 yıllık deneyimi ve güvencesiyle hayata geçirilen “Piyalepaşa İstanbul” geçtiğimiz yıl gayrimenkul sektöründe fark yaratan ve büyük ilgi gören ödüllü reklam filminin ardından yeni reklam filmini örnek daire üzerinden ekranlara taşıyor.

Piyalepaşa İstanbul semt hayatını örnek daireye taşıyor!

“Piyalepaşa İstanbul” geçtiğimiz yıl gayrimenkul sektöründe fark yaratan ve büyük ilgi gören ödüllü reklam filminin ardından ikinci serisini örnek daire üzerinden ekranlara taşıyor.

Nidapark Kayaşehir görücüye çıkıyor!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO A.Ş. ile İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden Başakşehir'in yükselen semti Kayaşehir’de, hayata geçireceği yeni projesi Nidapark Kayaşehir’i tanıtıyor.

tgüb Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması Haberi

tgüb Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) 25. yılı kutlamaları çerçevesinde, ülkemizde fotoğraf sanatı ve sanatçılarına katkıda bulunmak ve yaşadığımız, çalıştığımız, her gün önünden geçtiğimiz ve belki de fark edemediğimiz, hayata renk katan yapılara dikkat çekmek amacı ile Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması’nıdüzenliyor.




Yapılarda fark yaratan malzeme gazbeton’un çatı kurumu Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) ve İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) işbirliğinde gerçekleştirilecek yarışma, günlük hayatta fark edemediğimiz yapıları fotoğraf sanatçılarının gözünden yakalamamızı sağlayacak. Jürinin belirleyeceği fotoğraflar, 19 Kasım Perşembe günü İstanbul Deniz Müzesi'nde sergilenecek.




Kasım ayında Avrupa Gazbeton Birliği’nin (EAACA) toplantılarına İstanbul’da ev sahipliği yapacak olan TGÜB, toplantıların son gününde gerçekleştirilecek olan fotoğraf sergisinde, dereceye giren sanatçılara ödüllerini takdim edecek.




3 Kasım Salı gününe kadar katılımın sağlanabileceği fotoğraf yarışmasının jüri üyeliklerini;...