24 / 04 / 2024

THBB 3. Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması ne zaman

THBB 3. Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması ne zaman

THBB sektörde faaliyet gösteren tesisleri iş sağlığı ve iş güvenliği açısından bilgilendirmek, farkındalık yaratmak, teşvik etmek ve tesislerin yeterliliğini ölçmek amacıyla Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması’nın üçüncüsünü düzenliyor.

İnşaat sektörünün son 3 aylık performansı dikkat çekiyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), inşaat ile bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durumla beklenen gelişmeleri tek tek gösteren ve merakla beklenen “Hazır Beton Endeksi” 2023 Temmuz Ayı Raporu’nu açıkladı. Söz konusu rapora göre inşaat sektörünün son 3 aylık performansı dikkat çekti.

Elazığ'daki Mavi Göl apartmanının önünden geçen herkes yıkılacağını düşünürdü! 

Elazığ Gezin'de 3 dönem belediye başkanlığı yapan Fethi Aydın, "Her deprem olduğunda ilk dikkatimizi çeken bina Mavi Göl idi. ‘Acaba bir şey oldu mu’ diye sorardık. Maalesef bu sefer oldu" dedi...

Frekans Mavişehir ne zaman teslim?

Frekans Mavişehir ev fiyatları 3 milyon liradan başlıyor. Ön talep toplanan projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Frekans Mavişehir ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka Mavişehir'de hayata geçirilen Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları!

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

Frekans Mavişehir yıl sonunda satışta! Yeni proje!

Anka İnşaat'ın İzmir'de hayata geçireceği Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. Fiyatların 3 milyon liradan başladığı projenin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor...

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatlar 2018!

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplam 117 adet daireden oluşan projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Portmarin Mavişehir'de 3,5 milyon TL'ye! Yeni proje!

İzmir Mavişehir mevkiinde hayata geçirilen Portmarin Mavişehir projesinde 117 daire yer alıyor. Fiyatların 3,5 milyon TL'den başladığı proje Katal İnşaat imzasını taşıyor. 

3. havalimanının yüzde 52'si tamam!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Akçayoğlu: "3. havalimanının yüzde 52’sini tamamladığımız bugünlerde, 2 bin 800 beyaz, 23 bin 200’ü mavi yaka olmak üzere toplam 26 bin kişi canla başla havalimanımızı Türkiye ile buluşturmak için çalışıyor." dedi.

Yeşil Mavi Maltepe ev fiyatları!

İnşaat alanı 60 bin metrekare olan Sur Yapı Yeşil Mavi projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri yer alıyor. Projede dairelerin fiyatları 454 bin TL'den başlıyor...

Yedi Mavi, Shak Shuka teknesinin sponsoru oldu!

Yedi Mavi projesi 2017 yılı boyunca Shak Shuka teknesinin sponsoru oldu. CFM-BAYK 2017 Kış Trofesi 1. Ayak Yarışları’nda Yedi Mavi- Shak Shuka Yelken Takımı haftayı 3. olarak tamamladı.

Yedi Mavi'nin 3 ayda yüzde 18’i satıldı!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nın TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirileceği Yedi Mavi projesinde satışlar başladı.

Rota Mavi Kartal daire fiyatları!

Kartal-Yakacık'ta inşa edilen Rota Mavi daire fiyatları 273 bin TL'den başlıyor. 12 ay sonra teslim edilecek projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

THBB 3. Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması ne zaman Haberi

THBB 3. Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması ne zaman

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) sektörde faaliyet gösteren tesisleri iş sağlığı ve iş güvenliği açısından bilgilendirmek, farkındalık yaratmak, teşvik etmek ve tesislerin yeterliliğini ölçmek amacıyla Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması’nın üçüncüsünü düzenliyor.


Hızla büyüyen hazır beton sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konusunda hassasiyeti artırmak amacıyla Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen Mavi Baret Yarışması’nda başvurular 26 Ekim’e kadar alınabiliyor.


Türkiye Hazır Beton Birliği Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması ilk kez 2010 yılında yapıldı. İş sağlığı ve güvenliği açısından öne çıkan tesislerin ödüllendirildiği yarışmanın ikincisi ise 2013 yılında THBB’nin 25. kuruluş yıl dönümünde düzenlendi.


Yarışma koşulları


Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması’na katılmak isteyen Türkiye Hazır Beton Birliği üyesi firmalar sadece denetime girip değerlendirme puanı alabileceği gibi talep edilmesi halinde...