27 / 04 / 2024

The Address Hotel

The Address Hotel

Emaar’ın Bölge CEO’su Ozan Balaban, yüksek faizin bu ülkedeki en büyük sorunlardan biri olduğunu belirtti. Ozan Balaban,konutların metrekaresinin 5385 dolardan satıldığı Emaar Square projesinde 700 dairenin yüzde 78’inin satıldığını belirtti.

The Address Hotel'de 320 daire seçeneği bulunuyor!

Dubaili lüks otel zinciri The Address, ilk yurtdışı yatırımını İstanbul'a yapıyor. Emaar'ın Çamlıca'daki dev yatırımı Emaar Square'in içinde yer alacak.

The Address Residence'ta metrekaresi 5 bin 300 dolardan satılıyor!

Bugün basın toplantısı gerçekleşen The Address Residence projesi, dünyanın önde gelen gayrimenkul şirketi olan Emaar tarafından İstanbul Çamlıca'da inşa edilecek. Projede dairelerin metrekaresi 5 bin 300 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Büyükdağ Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi The Charm Hotel Şubesi açıldı

Büyükdağ Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi The Charm Hotel Şubesi Fatih’te 13 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Fadıl Büyükdağ tarafından açıldı.

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 

The Museum Hotel Antakya nasıl doğdu?

The Museum Hotel Antakya’nın kapıları 122 milyon dolarlık yatırımla açıldı. Peki The Museum Hotel Antakya nasıl doğdu?

Serdar Bilgili ve ABD'li emlak kralı Michael Shvo'dan Miami’de VIP davet!

İş insanı Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo, 103 milyon dolara Miami'de aldıkları The Raleigh Hotel'i yeniledi. Geçtiğimiz gün milyonlarca dolar harcayarak yeniledikleri The Raleigh Hotel'in bahçesinde davet veren ikiliyi, dostları yalnız bırakmadı...

The Museum Hotel Antakya için geri sayım!

Asfuroğlu Ailesi’nin üstlendiği proje olan The Museum Hotel Antakya için geri sayım başladı. 30 bin eserin bulunduğu alan hem müze hem de otel olarak ağustos ayı sonunda hayata geçiyor.

The Museum Hotel Antakya Temmuz'da açılacak!

Antakya’da, inşaat çalışmaları sırasında ortaya çıkan ve aralarında dünyanın en büyük tek parça mozaiğinin de bulunduğu The Museum Hotel Antakya, temmuz ayında kapılarını açıyor.

Serdar Bilgili'nin The Raleigh Hotel’i için açılış partisi!

Serdar Bilgili, 103 milyon dolara Miami’de aldığı The Raleigh Hotel’de açılış partisi düzenleyecek. Davete çok sayıda ünlü isim katılacak.

The Galata Hotel'in açılış töreni yapıldı!

The Galata Hotel'in açılışında konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 24 Haziran seçimlerinin belirsizlikleri ortadan kaldıracağını ve Türkiye ekonomisine iyi geleceğini söyledi. 

Teşvikiye The Sofa Hotel icradan satılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli İlçesi Harbiye Mahallesi Teşvikiye Caddesi'nde yer alan The Sofa Hotel icradan satışa çıkarıldı. Teşvikiye The Sofa Hotel için belirlenen bedel 40 milyon 250 bin TL. 

Macau The 13 Hotel 2017'de açılacak!

Dubai ve Macau arasında yaşanan “lüks otel” mücadelesine son noktayı Macau’da açılması planlanan “The 13” isimli otel koydu.

Alaçatı The S Hotel kapılarını açtı!

Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.

The Plaza Hotel'in adı Mercure oldu!

Yasemin Turizm'in bünyesinde yer alan, Barbaros Bulvarı'ndaki beş yıldızlı The Plaza Hotel, adını değiştirerek Mercure adıyla hizmet vermeye başladı.

The Address Hotel Haberi

The Address Hotel

İstanbul Çamlıca’da 2.3 milyar dolarlık yatırım yapan Emaar Square projesinin otel bölümü için The Address Hotel markasını Türkiye’ye getirdi. Konuyla ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Emaar’ın Bölge CEO’su Ozan Balaban,konutların metrekaresinin 5385 dolardan satıldığı Emaar Square projesinde 700 dairenin yüzde 78’inin satıldığını belirtti. Son dönemde artan dolar hareketlerinin dövizle satışın yapıldığı projede olumsuzluk getirmediğini anlatanBalaban, “İstanbul ve Türkiye için bu projeyi gerçekleştiriyoruz.

Yabancı satışı tabii ki önemli ama biz öncelikle Türk müşterileri hedefliyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Yüksek faiz oranlarının daha büyük bir sorun oluşturduğunu belirten Balaban, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Yüksek faiz bu ülkedeki en büyük sorunlardan biri. Türkiye gelişmiş bir ülke ama Afrika ülkelerindeki konut kredisi faiz oranları uygulanıyor. Allah’tan Türk insanı konut borcunu bir namus borcu olarak görüyor da...