19 / 04 / 2024

The Address Rezidans Çamlıca satılık

The Address Rezidans Çamlıca satılık

The Address Rezidans Çamlıca daire fiyatlarına göre metrekare birim fiyatı 5 bin 300 dolardan başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

The BO Viera Bodrum'da hemen tapu!

The BO Viera Bodrum'da hemen tapu veriliyor. Satışların başladığı proje 330 adet villa ve rezidans, 7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden oluşuyor. 

Bodrum The BO Viera teslim tarihi!

Satışları başlayan The BO Viera projesi 330 adet villa ve rezidansı,7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden meydana geliyor..

The BO Viera projesi satışta! Yeni Proje!

BESA Grup, Bodrum’da 330 adet villa ve rezidansı,7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden meydana gelen The BO Viera projesine imza atıyor...

The Mandarins Acıbadem'in yüzde 75'i tamamlandı!

Kadıköy'ün rezidans projelerinden The Mandarins Acıbadem iki etap olarak yükseliyor. The Mandarins Acıbadem'in yüzde 75'i tamamlandı.

The Mandarins Acıbadem projesinde cep telefonu ile ev konforu!

Kadıköy’ün gözde rezidans projesi The Mandarins Acıbadem’de yer alan Sensehome teknoloji, iklimlendirme, havalandırma, aydınlatma ve güvenlik yönetimi gibi işleri akıllı telefonla uyumlu olarak yapma kolaylığı sağlıyor.

The Mandarins Acıbadem’de teras keyfi!

493 seçkin daireye ev sahipliği yapan Kadıköy’ün gözde rezidans projesi The Mandarins Acıbadem, sakinlerine panoramik manzaralı balkonlu yaşam ayrıcalığı sunuyor. Projede İstanbul’u kuş bakışı gören geniş bir seyir terası da yer alıyor.

The House'un Türkiye başarısı Miami’ye açılıyor!

İrlanda merkezli Kerten Grubu Türkiye’deki The House Hotels yatırımının ardından markayı Miami’de rezidans konut projesi ile dünyaya taşımaya karar verdiğini açıkladı.

Mahall Bomonti İzmir, Sign of the City Awards 2016'da finale kaldı!

İzmir’in yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması, “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde finale kaldı.

The Savoy Residence Tekirdağ ilklere imza atacak!

Sender İnşaat, Trakya'nın en büyük inşaat projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. The Savoy Residence Tekirdağ, Trakya'nın ilk gerçek rezidans projesi olacak...

Bomonti The House Rezidans satış fiyatları!

Bomonti The House Rezidans satış fiyatları 235 bin dolardan başlıyor. Yenigün İnşaat'ın projesi Bomonti The House Residence'ta teslimler bu yıl temmuz ayında gerçekleştiriliyor...

The Address Rezidans Çamlıca satılık Haberi

The Address Rezidans Çamlıca satılık

The Address Rezidans Çamlıca projesinde dairelerin alanları 78 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. Proje İstanbul İl'i Üsküdar İlçe'si Çamlıca bölgesinde yükseliyor.


The Address Rezidans Çamlıca projesinde fitness salonu, SPA, havuz, kafe, restaurant,gözlem terası, çocuk oyun alanları, resepsiyon hizmetleri, özel otopark ve depolama alanları, toplantı salonları bulunuyor. 


The Address Rezidans Çamlıca projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre kadar, Kadıköy'e 5,5 kilometre, Taksime 11 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


The Address Rezidans Çamlıca projesinde toplam 197 adet mobilyalı, 123 adet mobilyasız daire bulunuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


The Address Rezidans Çamlıca daire fiyatları metrekare birim fiyatı 5 bin 300 dolardan başlayan rakamlarla satışa...