28 / 03 / 2024

The BIG 5 Saudi fuarı 2020

The BIG 5 Saudi fuarı 2020

Orta Doğu ve Afrika’nın en prestijli inşaat platformu “The BIG 5” markası tarafından organize edilen The BIG 5 Saudi Cidde Yapı Fuarı, 8-11 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Fuara, Türkiye'den 25 firma katılacak...

Big Mac endeksine göre TL'nin dolar karşısında değeri ne kadar olmalı?

The Economist dergisi tarafından yayımlanan ve ismini de ünlü hamburger Big Mac’ten alan Big Mac endeksine göre 2024 yılının Ocak ayında Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değeri olması gerekenden yüzde 14,83 daha az...

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

3-5 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Big Chefs'in toplam halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

The Weeknd Los Angeles'taki çatı katını satışa çıkardı!

Dünyaca ünlü 31 yaşındaki Kanadalı şarkıcı The Weeknd, 2019 senesinde 21 milyon dolara satın aldığı çatı katı  dairesini 22.5 milyon dolara satışa sundu.

Accor otellerinin hedefinde The Stay var!

Dünyada 5 bin 500, Türkiye’de 60’ın üzerinde oteli bulunan Accor otelleri, Türk markası The Stay’i hedef aldı. Accor Otelleri Dünya Ticaret Başkanı Yiğit Sezgin’in Muzaffer Yıldırım’ın sahibi olduğu The Stay’i konsepti ile yurtdışına taşımak istediği ortaya çıktı.

The Future Of Luxury 5-6 Mayıs'ta!

Lüks gayrimenkul ve lüks yaşam tarzının geleceğinin masaya yatırılacağı, ‘The Future Of Luxury 5-6 Mayıs tarihinde yapılacak.

Türk Firmaları Suudi Arabistan Yapı Fuarı'nda! 

Orta Doğu ve Afrika’nın en prestijli inşaat platformu “The BIG 5” markası tarafından organize edilen The BIG 5 Saudi Cidde Yapı Fuarı, 8-11 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Fuara, Türkiye'den 25 firma katılacak...

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

İnşaat sektörü gözünü Körfez'e dikti!

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Türk yapı sektörü uluslararası fuarlarda büyüyor!

Expotim-Ladin Grubu bu yıl 40'ıncı kez organize edilecek olan The BIG 5 Show Dubai yapı ve malzeme fuarına katıldı. Expotim & Ladin Grubu Genel Müdür Vekili Çağatay Erşahin gerçekleşen fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

The BIG 5 Saudi fuarı 2020 Haberi

The BIG 5 Saudi fuarı 2020

Ulaşım, turizm ve enerji başta olmak üzere gündeminde sayısız mega inşaat projeleri ve yüksek bütçeli yatırımlar bulunan Suudi Arabistan, Körfez bölgesinde harekete geçti. Suudi Arabistan’da yaşanan bu ivmenin parçası olmak isteyen birçok Türk firma, Suudi pazarına girmenin yolunu araştırıyor. Özellikle son yıllarda yaşanan ve iki ülke yönetimini uluslararası siyasette karşı karşıya getiren olumsuzluklara rağmen ticari ilişkilerin bunlardan etkilenmeden istikrarlı bir şekilde yoluna devam ettiği görüldü. Türk firmaları ise, Suudi Arabistan pazarında iş yapmak için en çok, Orta Doğu ve Afrika’nın en prestijli inşaat platformu “The BIG 5” markası tarafından organize edilen The BIG 5 Saudi Cidde Yapı Fuarına gitmeyi seçiyor.

819 Milyar Dolar Değerinde 5,200 İnşaat Projesi Stoku Var

Suudi Arabistan, bugünlerde Körfez bölgesinin revaçta olan en önemli ihracat noktası haline...