20 / 04 / 2024

the godfather nerede çekildi

the godfather nerede çekildi

Sinema dünyasının kült filmlerinden biri olan The Godfather (Baba) filminin çekildiği malikane 89 milyon dolara satışa çıkarıldı.

The Ritz Carlton Residences Nişantaşı nerede?

Bilgili Holding imzasıyla Nişantaşı'nda yükselen The Ritz Carlton Residences Nişantaşı'nın tüm detayları belli oldu. İşte The Ritz Carlton Residences Nişantaşı projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

The Godfather 3'ün çekildiği malikane satılıyor!

Francis Ford Coppola'nın Thr Godfather üçleme serisi, bugüne kadarki en ikonik eserlerden olarak dikkat çekiyor. Hayranlarının çok iyi bildiği 3. filmdeki İtalyan kalesi satışa sunuldu.

The BO Viera nerede?

The BO Viera nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte The BO Viera projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

The Godfather'ın çekildiği Hearst Estate malikanesi satışa sunuldu!

Sinema dünyasının kült filmlerinden biri olan The Godfather (Baba) filminin çekildiği malikane 89 milyon dolara satışa çıkarıldı.

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede?

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

The Superior Suites nerede?

The Superior Suites nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Ege Yapı Kordon İstanbul projesinin 3. Etabı olan The Superior Suites ön talep topluyor...

The Bomonti Residences nerede?

The Bomonti Residences nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte The Bomonti Residences nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Holllwood'un en lüks malikanesi 125 milyon dolara satışa çıktı!

The Godfather ve The Bodyguard filmlerinin de çekildiği Holllwood'un en lüks malikanesi satışa çıktı. 125 milyon dolarlık lüks malikane yeni sahibini bekliyor.

The Mandarins Limited Acıbadem nerede?

Toplam 525 adet bağımsız üniteden meydana gelen proje 1+1 ev fiyatları 425 bin TL ile 680 bin TL'den başlıyor. Peki The Mandarins Limited Acıbadem nerede?

The Mandarins Acıbadem nerede?

Dairelerin 1+1 'den 5+1 'e kadar farklılık gösterdiği The Mandarins Acıbadem projesinin 1. etabında 525 adet bağımsız ünite er alıyor. Proje The Mandarins Acıbadem nerede?

The Mandarins Acıbadem Rezidans nerede?

The Mandarins Acıbadem'de 3 bine yakın konut yer alıyor. Aralık ayında satışa çıkması planlanan proje Selka-NSK Ortaklığı imzası taşıyor. Peki The Mandarins Acıbadem Rezidans nerede?

Çamlıca The Address Residence nerede?

Çamlıca The Address Residence projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki daireler metrekare birim bazında 4 bin dolar ile 6 bin dolar arasında değişiyor.

The Address Residence Emaar nerede?

The Address Residence Emaar projesinde toplam 123 adet mobilyasız ve 197 adet mobilyalı daireler bulunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 78 ile 234 metrekare arasında değişiyor. Peki The Address Residence Emaar nerede?

the godfather nerede çekildi Haberi

the godfather nerede çekildi

İlk olarak 2016’da 195 milyon dolara sonrasında 2018’de 135 milyon dolara ve son olarak 2020’de 125 milyon dolara satışa çıkarılan The Godfather (Baba) filminin çekildiği malikane, şimdi de 89 milyon dolarlık yeni fiyatıyla satışa sunuldu. Sözcü'de yer alan habere göre; mülk sahibinin yaşadığı kriz sebebiyle bir an önce satılması istenen malikanenin orijinal fiyatının üzerinden yüzde 54 oranında bir indirim yapıldı. 

1927’de inşa edilen yaklaşık 30 bin metrekareye büyüklüğü olan malikane, Beverly Hills’te 3.5 dönümlük bir arazide konumlanıyor. Bir zamanlar medya devi William Randolph Hearst’e ait olan mülk, eskiden “Beverly House” olarak da biliniyordu; ancak şimdilerde “Hearst Estate” olarak anılıyor.

The New York Daily News’e göre malikane, 2013'te 600 bin dolara kiralanabiliyordu.

ÜNLÜ İSİMLERİN TERCİHİ

Malikane Baba filmi dışında, Beyonce’nin 2020’de piyasaya sunduğu...