25 / 04 / 2024

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat adres 

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat adres 

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eren Kara tarafından kuruldu.

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eren Kara tarafından kuruldu.

The Land Of Legends'a 4 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapılacak!

Antalya'da 2016'da açılan The Land Of Legends için 500 milyon TL'lik ek yatırım yapıldı ve tesisin ikinci etabı geçen hafta açıldı.

The Land Of Legends'a 500 milyon TL'lik yatırım!

The Land Of Legends’ta yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin tüm etapları hayata geçirildiğinde dünyanın en büyüğü olacak.

Golden Land Gayrimenkul Medikal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Land Gayrimenkul Medikal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Arwa Sayed imzasıyla kuruldu.

Golden City Awards 2017 başvuruları başladı!

Yerel yönetimlerin şehircilik ve hizmet projeleriyle katıldığı Golden City Awards 2017 yarışması için proje başvuruları alınmaya başlandı.

Antalya The Land of Legends Theme Park Temmuz'da açılıyor!

Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land of Legends Theme Park, Antalya'da Temmuz ayında açılıyor. Projenin tüm etapları tamamlandığında 4 milyar TL'lik yatırım olacağı öngörülüyor.

Antalya The Land of Legends Theme Park, Disneyland’a rakip!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya Belek’te 1 Temmuz’da kapılarını açacak ‘The Land of Legends Theme Park’ hakkında bilgi verdi. Tamince, yeni bir destinasyon yarattıklarını söyledi.

Antalya The Land of Legends Theme Park, Temmuz'da açılacak!

Franco Dragone, eğlence dünyasının ihtişamını Land of Legends Theme Park ile Türkiye’ye taşıyor. The Land of Legends Theme Park, Türk turizminin başkenti Antalya’nın Belek beldesinde 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle misafirlerini bekliyor.

The Frog Gayrimenkul, sektörün en hızlı büyüyen şirketi oldu!

Kurumsal yapısı ve Müşteri öncelikli hizmet anlayışı ile kısa sürede yatırımcılarından tam not alan The Frog Gayrimenkul & Mimarlık; sektöründe en hızlı büyüyen şirket nişanesi ile taçlandırılmanın mutluluğunu yaşıyor.

The Spa at Mandarin Oriental Yılın En Kışkırtıcı Spa ödülünü aldı!

İngiltere’nin dünyaca ünlü dergisi Tatler, düzenlediği “Tatler Spa Awards 2015”te The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’u ‘Yılın En Kışkırtıcı Spa’ ödülüyle taçlandırdı..

Çınarlı Bahçe Tuzla Projesi Sign of the City Awards ödülüyle taçlandırıldı!

Çınarlı Bahçe Tuzla Projesi Sign of the City Awards ödülüyle taçlandırıldı. Gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olmaya aday Sign of the City Awards töreninde Türkiye’deki en iyi projeler çeşitli dallarda ödüllere layık görüldü.

Suat Altın İnşaat Golden Tulips Kartal!

Suat Altın İnşaat Golden Tulips Kartal projesi, İstanbul Anadolu yakası Kartal ilçesinde hayata geçiriliyor. Suat Altın İnşaat imzası taşıyan projede yer alan home ofislerin satışlarına başlandı...

Golden Tulips Kartal nerede inşa ediliyor?

Home ofislerin teslimlerinin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen Golden Tulips Kartal nerede inşa ediliyor sorusuna İstanbul Anadolu yakası Kartal cevabı veriliyor. Projede satış sürecine başlandı...

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat adres  Haberi

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat adres 

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eren Kara tarafından kuruldu.

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin Maksat ve Mevzuu Başlıca şunlardır: Emlak -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her...