28 / 03 / 2024

The Grup Enerji İnşaat iletişim

The Grup Enerji İnşaat iletişim

The Grup Enerji İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hikmet Türkmen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Giyimkent Sitesi'nde kuruldu.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

İmge Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmge Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Burkay tarafından kuruldu.

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Kağıthane’de Osman Nuri Altunkalem tarafından kuruldu.

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Kağıthane'de Osman Nuri Altunkalem tarafından kuruldu.

Cms Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cms Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Cemal Özdemir tarafından kuruldu.

Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Arc Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Caner ve Mehmet Çetinsoy ortaklığında kuruldu.

Mct Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mct Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile  Bland Azız M. Mırkhan, Mokhls S.Mala S Barzanı Yaşar Çınar tarafından kuruldu.

The BO Viera'da yaşam Temmuz'da başlıyor!

Besa Grup tarafından Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen The Bo Viera'da ilk etap teslimi Temmuz'da yapılacak. Projede villa fiyatları 575 bin Euro'dan başlıyor. 

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Uluhan Grup'un iflas davası 10 Haziran'da!

Uluhan Grup Enerji İnşaat'ın iflas davası yargılaması 10 Haziran günü saat 10:20'de gerçekleştirilecek. 

The Grup Enerji İnşaat iletişim Haberi

The Grup Enerji İnşaat iletişim

The Grup Enerji İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hikmet Türkmen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de kuruldu. 


The Grup Enerji İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması,  elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak 2-  Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazınım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak. 3- Elektrik ve ısı santralleri için kömür hazırlama, kömür yıkama, kireç hazırlama, filtre ve desülfirizasyon sistem ve ünitelerinin imalatını,...