27 / 04 / 2024

The Lavida Ankara

The Lavida Ankara

Ankara Söğütözü'nde 17 blok olarak inşa edilen  The Lavida Ankara projesinde lansman dönemine özel avantajların sunulduğu satışlar başladı. 

Ankara'da yaşamak Paris, Roma, Berlin'den daha zor: Gelirin yüzde 30'undan fazlası kiraya verilmemeli!

The Economist tarafından yapılan ve ortalama maaş ve tek yatak odalı bir evin kirasının baz alındığı araştırmada, Ankara tek başına yaşamanın en zor olduğu 15'nci yer oldu. İşte ayrıntılar...

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Sign of the City’nin ödüllü projeleri Ankara’da!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli organizasyonu olarak gerçekleştirilen Sign of the City Ödülleri (SotCA) beşinci yılında ilk sektör buluşmasını Ankara’da düzenlendi.

The Lavida Ankara'da satışlar başladı!

Ankara Söğütözü'nde 17 blok olarak inşa edilen  The Lavida Ankara projesinde lansman dönemine özel avantajların sunulduğu satışlar başladı. 

The Green Park Çukurambar'da kapılarını açtı!

The Green Park Ankara, Çankaya Çukurambar'da hizmete açıldı. 228'i standart, 48'i deluxe, 3'ü engelli, 2'si suit ve kral dairesi olmak üzere toplam 281 odaya sahip olan otelde 15 toplantı salonu bulunuyor.

The Green Park Ankara'da açıldı!

The Green Park Ankara Çankaya'da hizmete başladı. Otel havalimanına sadece 30 km mesafesiyle şehir içi ulaşımı açısından önemli ve rahat bir konumda bulunuyor..

The Green Park Ankara hizmete açıldı!

Türkiye’nin iş ve şehir otelleri standardını sürekli olarak daha yukarılara taşıyan The Green Park, kentin en prestijli bölgelerinden Çankaya Çukurambar’da misafirlerine hizmete başladı..

Türkiye Müteahhitler Birliği Sign Of The City Awards'ta ödül aldı!

Avcı Architects tarafından tasarlanan Ankara'daki Türkiye Müteahitler Birliği (TMB) Binası, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü teşvik etmek amacıyla bu yıl ilk kez düzenlenen Sign of the City Awards'ta "En İyi Mimari Proje" ödülüne layık görüldü.

The First Çankaya vaziyet planı!

Konutların 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülen The First Çankaya vaziyet planı resmi yayınlandı. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla yükselen proje, Ankara'nın Çankaya bölgesinde hayata geçiriliyor..

The First Çankaya iletişim!

The First Çankaya iletişim ve adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. The First projesi Sinpaş GYO imzasıyla Başkent Ankara Çankaya ' da inşa ediliyor...

The First Çankaya nerede?

The First Çankaya nerede sorusu kapsamında adresi Uğur Mumcu Caddesi No:62 Çankaya - Ankara olarak belirlendi. 2 blok halinde yükselen projede teslimlerin Nisan 2016'da yapılması planlanıyor

Sinpaş GYO Bomonti Time ve The First Çankaya projelerini rafa kaldırdı!

Sinpaş GYO, İstanbul'daki Bomonti Time, Ankara'daki The First Çankaya projelerini rafa kaldırdı. Sinpaş GYO Bomonti Time ve The First Çankaya projesini ileri bir tarihe erteledi...

The First Residence teslim tarihi!

The First Residence teslim tarihi olarak 2016 senesi belirlendi. Ankara'da yükselen The First Residence projesinde yer alan konutlar 2016 yılının Nisan ayında sahiplerine teslim edilecek

The Lavida Ankara Haberi

The Lavida Ankara

Hasanoğulları imzasıyla Ankara Söğütözü'nde hayata geçirilen The Lavida projesi 17 katlı tek blok olarak yükseliyor. 

The Lavida Ankara projesinde 34 ofis ve 8 adet mağaza bulunuyor. Ankara  The Lavida projesindeki ofislerin alanları 169 metrekareden başlıyor 700 metrekareye kadar yükseliyor. 

Satışların başladığı The Lavida Ankara projesinde Aralık ayı sonuna kadar lansman dönemine özel cazip fırsatlar sunulacak. 

30 Nisan 2018'de teslim edilmesi planlanan The Lavida Ankara projesinde tapular hemen teslim edilecek. 


The Lavida Ankara  adres: Söğütözü Mh. 2179 Cd. No:3 Çankaya / ANKARA

The Lavida Ankara iletişim:
Web: thelavida.com.tr
444 0 216

Öznur YASLI /...