20 / 04 / 2024

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

The Ritz Carlton Residences Nişantaşı nerede?

Bilgili Holding imzasıyla Nişantaşı'nda yükselen The Ritz Carlton Residences Nişantaşı'nın tüm detayları belli oldu. İşte The Ritz Carlton Residences Nişantaşı projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat!

The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat bilgisi ve proje detayları...

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede?

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

The Ritz Carlton Residences İstanbul satışa çıktı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bilgili Holding, Nişantaşı’nda yer alan  Türk mimarisinin simgesel yapılarından birini; tecrübesi, ustalığı ve günümüz teknolojisiyle buluşturarak, The Ritz – Carlton Residences, İstanbul olarak kente yeniden kazandırıyor.

Aksoy Holding ve Marriott International'dan Bodrum'da dev iş birliği!

2021’de faaliyete başlayacak The Ritz-Carlton Residences, Bodrum, Marriott International’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki ilk bağımsız (herhangi bir otele bağlı olmayan) rezidans projesi oldu.

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri, The Ritz'i 800 milyon Sterlin'e satın aldı!

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye 800 milyon Sterlin'e sattığı öğrenildi...

Sosyal Finans Zirvesi yarın!

Birevim Sosyal Finans Zirvesi yarın saat 10:00'da The Ritz-Carlton İstanbul, Balo Salonu'nda gerçekleştirilecek.

The Ritz-Carlton 12 milyon dolara yenilendi!

12 milyon dolarlık yatırımla yenilenen The Ritz-Carlton, farklılaşmak için atağa geçiyor. The Ritz-Carlton İstanbul Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ela Ergin, farklı konseptlerle misafirlerini ağırlayacaklarını söylüyor.

Ritz- Carlton Riyad kapılarını yeniden açtı!

Suudi Arabistan'nın başkenti Riyad'daki Ritz- Carlton Oteli, kapılarını açtı, otelde en ucuz oda fiyatı ise 350 dolardan 650 dolara çıktı...

The Ritz-Carlton 10 milyon dolara yenileniyor!

İstanbul'daki ünlü oteller arasında yer alan The Ritz-Carlton, 10 milyon dolarlık yatırımla baştan aşağı yenileniyor.

The Ritz Carlton'dan yer arayışı açıklaması!

Süzer Grubu, The Ritz Carlton’un yer arayışı haberleriyle ilgili açıklama yaptı. The Ritz-Carlton, Istanbul Yönetimi, haberin gerçeğe aykırı olduğunu belirtti.

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede Haberi

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede

Bilgili Holding; Tekeli ve Sisa mimari ortaklığıyla dizayn edilen Nişantaşı’ndaki tarihi ikonik binayı, teknoloji ile birleştirerek modern ve çağdaş bir tasarımla The Ritz-Carlton Residences, İstanbul olarak hayata geçiriyor. 

Mega kent İstanbul’un lüks ve uğrak yerleri arasında yer alan Nişantaşı’na, modern dönüşümü ile yeni bir soluk katan The Ritz – Carlton Residences, İstanbul'da satışlar başladı.

The Ritz – Carlton Residences, TO Design Studio’nun kurucusu, Tanju Özelgin’in dokunuşlarıyla dizayn edilerek hayata geçirilirken, iç mekan konsepti ise Mahmut Anlar’ın Geo_ID firması imzası taşıyor. 

Lüks otel deneyimini ev sahiplerine yaşatmayı hedefleyen The Ritz Carlton Residences, yaşayanların konfor ve rahatını maksimum seviyeye çıkartacak hizmetler de sağlıyor. Rezidans, 7/24 concierge ve vale hizmeti ile hem kişisel hem de profesyonel hayatınızı kolaylaştırıyor. 

Projede çocuklar için özenle tasarlanan oyun alanları...