29 / 03 / 2024

Ticari Amaçlı Tesis yapımı

Ticari Amaçlı Tesis yapımı

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Şanlıurfa'da Ticari Amaçlı Tesis yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak toplam 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işini ihaleye çıkarıyor

Şanlıurfa'da vakıflardan ticari tesis yapım işi ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa'da Ticari Amaçlı Tesis yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak toplam 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işini ihaleye çıkarıyor.

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı tesis yatırımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu Mahallesi'nde bulunan Selçuklu pazaryerinin yenilenip çok amaçlı sosyal tesis hizmet binası olacağını müjdeledi.

Kayseri Akçatepe'ye çok amaçlı modern tesis inşa ediliyor!

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, Akçatepe Mahallesi’ne çok amaçlı, modern sosyal inşa etti.

Antalya Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı.

Bilirkişi raporunda Bahçeşehir Göleti'ndeki inşaat ticari amaç için yapılıyor denildi!

İstanbul Bahçeşehir Gölet’teki parsellere dair imar planının iptali davasında bilirkişi raporu dosyaya eklendi. Raporda, dava konusu planlarda önerilen ticaret alanlarının kar amaçlı ticari faaliyete dönüştüğü açıklandı.

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı sosyal tesis!

Kayseri Gesi Meydanı'nda hayata geçirilen çok amaçlı sosyal tesis ve Cumhuriyet mahallesinde inşa edilen aile sağlığı merkezi hizmete açıldı.

Alanya Devlet Hastanesi'nin yanına çok amaçlı tesis yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Alaaddin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalan hastaların yakınları için 24 odalı 50 kişi kapasiteli çok amaçlı sosyal ve kültürel tesis yapılacak.

Çankırı Çerkeş'e konut, ticari ve sosyal tesis!

Çerkeş Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'ye kat karşılığı konut, ticari ve sosyal tesis alanı inşaatı yapılması için hazırlıkların ve ihale sürecinin sonuna gelindi.

Hatay Samandağ'a çok amaçlı sosyal tesis!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Samandağ halkının özel günlerde  yaşadıkları yer sıkıntılarına çözüm oluşturmak amacıyla yapılan çok amaçlı sosyal tesis çalışmaları son hızla devam ediyor.

Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı toplanacak!

Büyükşehir Belediyesi imar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştiği Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı toplanacak

Antalya İbradı'da koruma amaçlı imar planı başladı!

Antalya İbradı ilçe merkezinde Koruma Amaçlı İmar Planı yapımına başlandı. Son aşamasına gelen çalışma Ekim'de bitiyor

Keşan Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi'nde 11 dükkan teslim edildi!

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, dün yaptığı açıklamada, Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nin içerisinde bulunan 11 şahıs dükkânının anahtarlarının teslim edildiğini söyledi.

Murat Altuntaş: Ankaralılar konutları oturum amaçlı alıyor!

Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" dedi.

Manisa Encekler Çok Amaçlı Etkinlik Salonu'nun temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği projelerine ve yenileme çalışmalarına Kula’da bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda ilçeye bağlı Encekler Mahallesi’ne kazandırılacak Çok Amaçlı Etkinlik Salonu’nun temeli atıldı.

Ticari Amaçlı Tesis yapımı Haberi

Ticari Amaçlı Tesis yapımı
Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Şanlıurfa İli, Merkez Beyşakası Mahallesi 4939 ada 3 nolu parsel üzerine Ticari Amaçlı Tesis yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak toplam 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işini ihaleye çıkarıyor. 9 bin 396 metrekarelik alanın bedeli 2 milyon 242 bin 970 TL olarak belirlendi. İhale 10 Nisan'da kapalı teklif usulü yapılacak. 


İhale ilanı için