24 / 04 / 2024

timur koç emlak kulisi

timur koç emlak kulisi

SkyTurk 360'daki Emlak Kulisi Programına Klan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Timur Koç konuk oldu

Timur Koç 24 Eylül'de Tebernüş Kireçci'nin konuğu olacak!

Tebernüş Kireçci Skyturk 360'daki progmanında Klan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Timur Koç'u ağırlayacak

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Salih Emre Koç tarafından kuruldu.

Citymax İnvest Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Citymax İnvest Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koç tarafından kuruldu.

Kredi kullanan iş adamları döviz almaya koşuyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Kredi kullanan iş adamları döviz almaya koşuyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 5 maddelik analizi...

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde emlak ofislerinin açılmasına izin verildi!

Brezilya'nın Sao Paulo eyalet yönetimi, 10 Haziran 2020 tarihinden itibaren sokaklarda yer alan mağazalar ve emlak ofislerinin yoğun saatler dışında olmak koşuluyla günde 4 saat açılmalarına izin verdi.

Ev almak isteyenler emlak ofislerine koştu!

Vatandaşlar, konutta cazip kredileri kaçırmamak için emlak ofislerine koştu. Sektör temsilcileri hızlanan satışların beklentileri yukarıya çektiğini ifade etti.

Yetki belgesi olmayan emlakçıya 25 bin TL ceza!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında yeni kurulacak emlak ofislerine yetki belgesi alma koşulu geldi. Yönetmelik için verilen son tarih 31 Ağustos 2020 olarak belirlendi. Yetki belgesi olmayanlara 25 bin TL ceza kesilecek...

Emlak vergisi ödemelerinde muafiyet koşulları 2020!

Emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs'a kadar devam ediyor. Peki kimler emlak vergisi ödemeyecek? Emlak vergisinden muaf olanlar kimler? İşte emlak vergisi ile ilgili tüm merak edilenler...

Emekliler için emlak vergisi muafiyet koşulları 2020!

Emlak vergisi ilk taksit ödemeleri Mart'ta başlamıştı, 31 Mayıs'ta da sona erecek. İkinci taksiti ise Kasım ayı içinde olmak üzere iki eşit taksit şeklinde ödenecek. Emekli olanlar ise emekli oldukları tarihi izleyen yıldan bu yana sıfır oranlı emlak vergisi muafiyetinden faydalanabiliyor...

Sıfır oranlı emlak vergisi avantajından kimler yararlanabilir?

Sıfır oranlı emlak vergisi avantajından yararlanmak için tüm koşulları uygun olmasına rağmen yalnızca ‘ortak alanlardan gelen payların ilave edilmesi suretiyle konutlarının brüt metrekaresi, 200 metrekareyi aşan ve vergi ödeyen mülk sahiplerinin’ yargıya başvurma imkanları bulunuyor.

Ekonomiler nereye koşuyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci "Ekonomiler nereye koşuyor?" başlıklı yazıyı kaleme aldı. İşte Kireçci'nin ekonomi ile ilgili yazısı...

İplus Gayrimenkul Proje Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İplus Gayrimenkul Proje Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başekşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnanç Sırmabıyıkoğlu tarafından kuruldu.

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Çağrı Koç tarafından kuruldu.

Özkoç Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoç Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Koç, İzzet Koç, Murat Koç ve Vedat Koç tarafından kuruldu.

timur koç emlak kulisi Haberi

timur koç emlak kulisi
Haftaiçi her gün 11:30'da canlı yayında ekrana gelen Emlak Kulisi'nde Klan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Timur Koç sektör hakkında bilgiler verdi. 


Emlak Kulisi 24 Eylül programını izlemek için tıklayınız


Emlak Kulisi programının önceki bölümleri www.emlakkulisi.tv adresinden...