25 / 04 / 2024

tobb zeytinburnu ihalesi

tobb zeytinburnu ihalesi

Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat, iki yıl önce ihalede satın aldığı TOBB Zeytinburnu projesine Mart 2014'te başlıyor. TOBB Zeytinburnu projesinde rezidans, ofis, kongre merkezi, otel ve AVM inşa edilecek...

Zeytinburnu'nda 3 katlı bina satılıyor! İhalesi 17 Ağustos'ta! 

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi'nde yer alan 3 katlı yapıyı satıyor. İşte ayrıntılar...

İller Bankası, Zeytinburnu ve Göktürk'teki 3 adet arsayı satıyor! İhalesi 24 Kasım'da!

İller Bankası A.Ş., İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi Göktürk mahallesi ile Zeytinburnu ilçesi Beştelsiz mahallesinde bulunan arsaları, İller Bankası Anonim Şirketi Satış, Kiraya Verme, Kat Karşılığı ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında satıyor. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşte detaylar...

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi'nde 281 konut dönüşecek!

TOKİ, Zeytinburnu Telsiz Mahallesi’nde inşa edilecek 281 konut ve 97 adet dükkânlı kentsel dönüşüm projesi için ihale sürecini başlattı. Buna göre söz konusu mahallenin dönüşüm ihalesi 3 Mart 2021'de yapılacak. 

Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin inşaatı başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 16 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut, Zeytinburnu Beştelsiz projesini tasfiye etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında inşa etmeyi planladığı projeyi tasfiye etti...

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsa ihalesi bugün!

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi bugün yapılacak

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsa ihalesi 6 Haziran'da!

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 6 Haziran'da yapılacak.

Yedi Mavi Zeytinburnu satışa çıktı!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, İstanbul’un en değerli arazilerinden TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Projesi’nde satışlar başladı.

Zeytinburnu Yedi Mavi'de satışlar başladı!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Yedi Mavi Projesi’nde lansman öncesi satış süreci başladı.

Yedi Mavi projesinin PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB Zeytinburnu arazisi üzerinde yükselen Yedi Mavi Projesi’nin iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Zeytinburnu Belediyesi kira karşılığı yurt yaptıracak!

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, Kazlıçeşme Mahallesi'nde kira karşılığı yurt binası yaptıracak. Tahmini yatırım bedeli 30 milyon 50 bin TL olarak belirlenen inşaatın ihalesi 5 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı, TOBB Zeytinburnu arazisinde yapacakları Yedi Mavi projesi için ön talep topluyor. Projede rezidans, ofis, otel, AVM alanları olacak...

tobb zeytinburnu ihalesi Haberi

tobb zeytinburnu ihalesi


TOBB Zeytinburnu projesi Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren Şadan Kalkavan Holding, Hasoğlu Yapı adıyla bilinen Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı işbirliğiyle yükseliyor. Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat TOBB Zeytinburnu arazisini iki yıl önce gerçekleşen ihalede satın aldı.


Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat proje için 1,14 milyar TL asgari bedel taahhüt etti. 73 bin metrekare büyüklükte olan TOBB Zeytinburnu arazisinin sahil yoluna ve deniza 250 metre cephesi var.


Karma projenin inşa edileceği TOBB Zeytinburnu projesinde rezidans, ofis, AVM, otel, kongre merkezi olacak. TOBB Zeytinburnu projesinin bir kısmı imar durumuna bağlı olarak kongre merkezi, lüks otelleri ile turizm yatırımı olarak değerlendirilirken, diğer yarısında rezidans, ofis ve AVM inşa edilecek.



Gülcihan...