18 / 04 / 2024

TOGG gemlik istihdam sayısı

TOGG gemlik istihdam sayısı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu), Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için bu ay 220, toplamda ise 1.500 personelin istihdam edileceği belirtildi.

TOGG tozu dumana katmaya geliyor! Üretimi 2 katına çıkarmak için kolları sıvadı!

Türkiye’nin yerli ve milli gururu TOGG tozu dumana katmaya geliyor. Üretimini hızlandıran TOGG Gemlik’teki fabrikada çift vardiya olarak tam gaz çalışmaya devam ediyor.

TOGG'dan son dakika işçi alımı müjdesi! Tüm ayrıntılar peş peşe açıklandı! Sınavlar araç üstünde olacak! 

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg ile yaygınlaşması beklenen elektrikli otomobillerin seri üretimi için istihdam edilmek üzere işçi standartları belirlenmeye başladı. 

TOGG'un üretim hikayesi böyle başladı! Adım adım TOGG serüveni...

Togg, Gemlik’teki kampüsünü ilk kez otomotiv gazetecilerine açtı. Togg'un üretin hikayesi burada başlarken vatandaşlar Togg'a dair tüm detayları merak ediyor. İşte adım adım Togg serüveni...

Yerli otomobil Togg'un en çok bu rengi sevildi! İşte herkesi kendine hayran bırakan o görüntü...

29 Ekim'de Gemlik'teki fabrika açılışı yapılan ve banttan indirilen Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'un en sevilen rengi belli oldu. En sevilen rengi belirlemek için sosyal medyada yapılan anket sonuçlandı.

Beklenen TOGG fiyat açıklaması geldi! İşte 2023 TOGG fiyat listesi

Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili TOGG yakın bir zaman sonra üretilmeye başlayacak. Bu ay sonunda 29 Ekim'de Gemlik fabrikasında üretilmeye başlayacak olan TOGG fiyat listesi de belirlenmiş olacak. TOGG fiyat listesi ve satışa çıkacağı tarih gündemdeki yerini aldı. İşte 2023 TOGG fiyat list

TOGG binlerce kişiye iş imkanı sağlayacak! TOGG iş başvurusu şartları neler?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda banttan yerli otomobil TOGG, 20 bin kişiye istihdam imkanı sağlıyor. Peki TOGG işçi alımı başvuru şartları neler ve başvuru nasıl yapılır? TOGG’da çalışmak için ne yapmak gerekir?

Togg'da üst düzey atama

Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde 29 Ekim’de düzenlenen törenle elektrikli otomobillerini üreteceği Gemlik Kampusu’nun açılışı yapıldı. Togg bünyesinde finans ekiplerine liderlik yapan İrem Sadıkoğlu, Finanstan Sorumlu Üst Düzey Yönetici (CFO) olarak göreve geldi.

TOGG soruları yanıtlandı! En merak edilen detay ortaya çıktı! TOGG servis hizmeti nasıl verilecek?

Dün gerçekleştirilen TOGG Gemlik Kampüsü Açılış Töreni'nin ardından, basın mensuplarıyla bir araya gelen yöneticiler bundan sonraki sürece ilişkin merak edilen konularla ilgili bilgiler verdi.

TOGG'da nefesler tutuldu! Satışlar ne zaman başlayacak, fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG için Gemlik ilçesindeki dev fabrikada hazırlıklar tamamlandı. Yılda 80 bin otomobilin banttan indirilmesi hedeflenen 1.2 milyon metrekare üzerine kurulu dev tesiste yapılan son hazırlıklar ile tamamlanan bağlantı yolları havadan dron ile görüntülendi.

TOGG’un fabrikası ne zaman açılacak? TOGG’un fabrikası ne durumda? TOGG fabrikası Gemlik'te nerede?

TOGG’un fabrikası ne zaman açılacağı gün büyük bir merakla bekleniyor. İşte TOGG fabrikasına dair araştırılan detaylar!

TOGG'un fiyatı ne kadar olacak? Resmi açıklama geldi

Yerli otomobil TOGG’un seri üretimine 29 Ekim’de Gemlik fabrikasının açılmasıyla başlanıyor. Vatandaşlar “TOGG fiyatı ne olacak?” sorusunu araştırırken son günlerde çıkan fiyat haberlerine ilişkin açıklama yapıldı.

TOGG için büyük gün bugün! TOGG’un fiyatı ne olacak? Ne zaman satışa çıkarılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Türkiye’nin otomobili TOGG’un Gemlik fabrikasının açılışını yapacak. En çok merak edilen konuların başında ise TOGG'un kaç adet üretileceği ve kaç liradan satışa sunulacağı var.

Türkiye'nin otomobili TOGG'un fiyatı belli oldu!

29 Ekim'de açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı Türkiye'nin otomobili TOGG'un Gemlik fabrikasında tüm hazırlıklar tamamlandı. En çok merak edilen konuların başında TOGG'un ilk etapta kaç adet ve kaç liradan satışa sunulacağı geliyor.

TOGG gemlik istihdam sayısı Haberi

TOGG gemlik istihdam sayısı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için bu ay 220, toplamda ise 1.500 personelin istihdam edileceği belirtildi.

TOGG'un Twitter hesabı üzerinden yapılan videolu paylaşımda, Gemlik Tesisi'ndeki çalışmalara ilişkin bilgiler yer aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yapılan paylaşımda, "2021 yılına planlarımız doğrultusunda üst yapı çalışmalarına başlayarak girdik. Gemlik Tesisimizde üst yapı inşaatı için ocak ayında 220, toplamda 1.500 personel istihdam edilecek. Bizi izlemeye devam edin." ifadeleri yer aldı.

- "Boya enerji ve gövde binalarının alt yapı çalışmaları tamamlandı"

Paylaşılan video içerisinde ise şunlar yer aldı:

"Gemlik Tesisimizin zemin güçlendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ana yüklenici firma, 'Yapı Merkezi' ile anlaşma imzalandı. Üst yapı için mobilizasyon alan çalışmaları başlatıldı. Üst yapı için ocak ayında 200 toplamda 1.500 personel istihdam...