25 / 04 / 2024

tokat park sorunu çözüldümü

tokat park sorunu çözüldümü

Tokat’ta park metre uygulamasını faaliyete geçmesi ile birlikte Gaziosmanpaşa Bulvarı’nda park sorunu büyük ölçüde ortadan kalktı. Belediye Başkanı Adnan Çiçek, ”ne olacak bu Tokat’ın trafik sorunu" cümlesi artık havada kaldı” dedi...

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

İstanbul'un otopark sorunu çözüldü mü?

Geçtiğimiz günlerde Avcılar'da yaşanan park kavgası ülke gündeminde oldukça ses getirmişti. Yaşanan olayların ardından İstanbul'un otopark sorunu yeniden tartışılan konu oldu. Sabah Gazetesi'nden Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında İstanbul'un park sorununu kaleme aldı.  

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Tokat Turhal'da otopark sorunu çözüldü!

Tokat Turhal'da bölgesel kapalı pazar alanının otopark sorunu çözüldü. 150 araçlık ücretsiz otopark alanı vatandaşların hizmetine sunulacak.

Ankaralı servisçilerin otopark sorunu çözülüyor!

Ankara'daki servisçilere müjde geldi. Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa edilen Servis Park projesi, Altındağlı servisçilerin otopark sorunu çözecek.

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Sebastapolis'da kamulaştırma sorunu çözüm bekliyor!

Tokat'ın Sulusaray ilçesinin üzerine kurulu olduğu "Sebastapolis Antik Kenti"nde kazı çalışmaları kamulaştırma sorunu nedeniyle güçlükle ilerliyor.

Kırklareli'ye katlı otopark projesi geliyor!

Kırklareli genelinde yaşanan park sorunu çözüme kavuşuyor. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, bölgede hayata geçecek katlı otopark projesine ilk kazmanın vurulduğunu açıkladı.

Tokat Büyükbeybağı'nda 15 yıllık istimlak sorunu çözüldü!

Tokat'ın Büyükbeybağı Mahallesi Alp Gazi Caddesi’nde çift şeritli yola engel olan ahşap bina 15 yıl süren istimlak sorunun çözülmesiyle birlikte açılan yolda asfaltlama çalışması yapıldı.

Tokat Zile'deki çocuk parkının imar planı iptal edildi!

Tokat Zile'deki çocuk parkının imara açılmaması yönünde dava açan Avukat Sultan Aktaş'ın davası sonuçtu. Mahkeme, planın iptal edilmesi gerektiği kararını verdi.

Tokat'ın en önemli sorunu imar!

Tokat Hürsöz Gazetesi'nin yazarlarından Salih Ertaçoğlu bugünkü yazısında Tokat'taki imar planlarını ele aldı. İşte Salih Ertaçoğlu'nun o yazısı...

Tokat'taki park sayısı 2 katına çıkacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, 2016 yılında 15 yeni park yaptıklarını, hedeflerinin ise 150 parka ulaşmak olduğunu belirtti.

Çankaya Cevizlidere'ye yeni park!

Cevizlidere’ye park yapılması konusunda plan düzeyindeki çalışmaların bir süredir devam ettiğini de kaydeden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Araziyle ilgili sorunu çözdüğümüz zaman oraya park yapılacak." dedi

tokat park sorunu çözüldümü Haberi

tokat park sorunu çözüldümü


Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, ”Bundan on beş gün öncesine kadar 'ne olacak bu Tokat’ın trafik sorunu' cümlesi artık tamamen havada kaldı” dedi.


Tokat’ta park metre uygulamasını faaliyete geçmesi ile birlikte Gaziosmanpaşa Bulvarı’nda park sorunu büyük ölçüde ortadan kalktı. Başkan Çiçek de park metre uygulamasını sonuçlarından son derece memnunun olduğunu belirterek, “Bir takım tepkiler olabilir bunları da anlayışla karşılamak gerekiyor. Bir ay önce ne olacak bu Tokat’ın trafik sorunu artık tamamen havada kaldı. Eski trafiği insanlar artık birazda özleyecekler. Çünkü yapmış olduğumuz uygulama son derece başarılı bir uygulama oldu. Birkaç gün içerisinde çevre yolumuz açılıp, ağır taşıt trafiği çevre yoluna kaydıktan sonra, artık Tokat’ta çok uzun yıllar trafik sorunu konuşulmayacak diye düşünüyoruz” diye konuştu.


Kentte yaşamanın belirli kuralları olduğunu ifade eden...