19 / 04 / 2024

toki açık arıtma

toki açık arıtma

TURYAP, TOKİ’ye ait 29 ildeki 205 taşınmazı açık artırmaya çıkardı. 3 saat içinde 8 milyon liralık teklif alındı. Müzayedede muhammen bedel toplamı 5 milyon 600 bin TL olan taşınmazlar yüzde 30 artış göstererek toplamda 8 milyon 57 bin TL teklif aldı.

TOKİ açık artırma ile 32 ilde 169 konut ve 192 iş yeri satıyor! Tarih verildi, büyük fırsat 13-14 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 kentte 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini açık artırma ile satışa çıkarıyor.

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 71 dükkan satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen İstanbul Küçükçekmece'deki Torkam E-5 projesinde yer alan 71 adet dükkan açık artırmayla satışa sunuldu.  

TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Peki TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ açık satış nedir? İşte satış ilanları!

TOKİ açık satış duyurularını sitesinde yer alan satışlar sayfasından açıklıyor. Açık satış duyurularında vatandaşlar konutları başvuru önceliğine göre değerlendiriliyor. İşte açık satışla ilgili merak edilen tüm bilgiler...

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

TOKİ açık artırmayla onlarca konut ve iş yerini satıyor!

TOKİ bazı illerde konut ve iş yerini açık artırmayla satışa sunacağını internet sitesinden duyurdu. Hemen teslimli olarak satışa sunulan projelerde; Taşınmazlar mevcut durumu ile satışa sunulan, alıcılar taşınmazı görmüş, beğenmiş ve kabul edilecek.

TOKİ açık satış yöntemi nedir? Nasıl başvurulur?

TOKİ kura çekilişleriyle dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Aynı zamanda çeşitli sebeplerle elde kalan konutlar da açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki açık satış yöntemi nedir? İşte detaylar...

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

TOKİ açık satış yöntemi nedir ve nasıl ev alınır?

TOKİ açık satış yöntemi nedir? Açık satış yöntemi ile nasıl ev alınır? İşte açık satış yöntemi ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ açık satış yöntemi nedir?

Ucuz konut üretim çalışmalarına devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 3 bin 20 konutun açık satış yöntemiyle satılacağını açıkladı. Peki TOKİ açık satış yöntemi nedir?

Torkam E5 Açık Çarşı'nın yüzde 70'i 3 saatte satıldı!

Torkam E5’in Açık Çarşı dükkânları açık artırma usulü satışa çıktı. Açık artırmada, 1. Etapta yer alan 124 düzayak dükkânın yüzde 70’i 217 milyon bedelle kısa sürede sahiplerini buldu...

Torkam E5 Açık Çarşı 21 Nisan'da satışa çıkıyor!

Torkam İnşaat tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) güvencesiyle hayata geçirilen Torkam E5 Açık Çarşı Projesi 21 Nisan'da satışa çıkıyor.

Torkam E5 açık çarşı nerede?

Torkam E5 açık çarşı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bulunuyor.

toki açık arıtma Haberi

toki açık arıtma

TURYAP, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’ye ait 29 ildeki 205 taşınmazı açık artırmaya çıkardı. 3 saat içinde 8 milyon liralık teklif alındı. Müzayedede muhammen bedel toplamı 5 milyon 600 bin TL olan taşınmazlar %30 artış göstererek toplamda 8 milyon 57 bin TL teklif aldı.


TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde yapılan müzayedede iş yerleri %25’i peşin 120 ay vade, konutlar ise %12’si peşin 180 ay ve %25’i peşin 120 ay vade seçenekleri ile satıldı.


29 ilde satışa çıkan 205 taşınmazdan; konutlar 58.000 TL, iş yerleri ise 7.500 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarla buluştu.


Büfeler müzayedenin ilgi odağıydı

Kayseri İncesu’da bulunan 42 m2’lik büfe açık artırmanın sonunda en fazla fiyat artışı yaşanan taşınmaz oldu. Muhammen bedeli 45 bin TL olan büfe %333 artışla 195 bin TL’den işlem...