24 / 04 / 2024

toki ankara kentsel dönüşümü

toki ankara kentsel dönüşümü

TOKİ üreteceği 200 bin konutu 240 ay vade ve aylık 250 lira taksit imkanlarıyla vatandaşa sunacak. TOKİ, Ankara'da 3+1 ve 4+1 konutlardan oluşan 120 daireyi 78 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.

TOKİ, Kuzey Ankara'da bin 764 konut daha yapacak!

Yaklaşık 6.500 gecekondunun yıkılarak yerine modern ve depreme dayanıklı 8.152 konutun yapıldığı ''Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi''nde 925 konutun inşası devam ediyor. İdare, 1764 konutun inşası için de ihaleye çıkıyor

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Kalecik kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Ankara Kalecik Çansakale Mahallesi ve Halitçeviri Mahallesi projesi kapsamında 244 yeni konut inşa edecek.

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde konutlar yükseliyor!

Ankara'nın Altındağ ilçesi Cinderesi bölgesinde özlem bitiyor. Uzun yıllar boyunca çözülmesi bekleyen Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde konutlar yükseliyor. 

TOKİ Ankara Mamak 519 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Mamak 519 konut ihalesi 30 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini 30 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kentsel dönüşüm ihalesi 25 Aralık'ta!

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İkmal İnşaatı İşi ihalesini 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Kızılcahamam 95 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Kızılcahamam ihalesi 27 Ağustos'ta!

Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 Adet Konut, 17 Adet Dükkan ve Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ihalesi 20 Ağustos'ta!

TOKİ Ankara ili Kızılcahamam ilçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 adet konut, 17 adet dükkan ihalesi 20 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

TOKİ Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Sağlıksız ve afetlere karşı riskli alanları yaşanılabilir alanlara dönüştüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak'ta Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projelerine hızla devam ediyor.

TOKİ Ankara Mamak 548 konut ihalesi 15 Şubat'ta!

Ankara İli, Mamak İlçesi, Yenimamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 7. Etap 548 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 15 Şubat 2019 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

toki ankara kentsel dönüşümü Haberi

toki ankara kentsel dönüşümü

HERKESİ ev sahibi yapma konusunda çalışmalarını devam ettiren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) dar ve orta gelirli aileler için ürettiği konutların satış sürecini hızla devam ettiriyor. İstanbul'da 1500 konutu çok cazip fırsatlarla satışa çıkaran ve rekor seviyede başvuru alan TOKİ, dar gelirlileri sevindiren bir adımı da Ankara'da attı. Başkentin en önemli yatırımları arasında bulunan Kuzey Ankara projesinde 120 ev satışa açıldı. Tamamı 3+1 ve 4+1 konutlardan oluşan daireler 115 metrekare ile 169 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Keçiören ve Altındağ ilçelerinde bulunan evlerden 3+1 konutların fiyatı 78 bin liradan, 4+1 konutların fiyatı ise 92 bin liradan başlıyor. 


1 MİLYON KONUT 

Oturuma hazır, hemen teslim konutların satışı 23 Haziran 2015 günü gerçekleştirilecek. Dairelerin, ev almak isteyenler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor. Konutlar,...