25 / 04 / 2024

TOKİ Antalya 100üncü Yıl spor tesisleri imar değişikliği

TOKİ Antalya 100üncü Yıl spor tesisleri imar değişikliği

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

Başkentte Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel dev proje: Cumhuriyet Akademisi geliyor!

Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’na özel Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Cumhuriyet Akademisi projesini Ankara'ya kazandırdı.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

Şok Marketler'den Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel kampanya! En az 250 üründe yüzde 50'ye varan indirim!

Zincir marketler arasında yer alan ŞOK, 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yıl Şenlikleri' başlığıyla indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında bazı ürünlerde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Fiat’tan ‘100’ncü yıl’ atağı! Cumhuriyetin 100’ncü yılına özel ‘Fiorino 100’ncü Yıl Serisi’ geliyor!

Fiat'tan Cumhuriyet'in 100'ncü yılına özel seri geliyor. Fiorino Combi 1.3 Mjet 95 HP versiyon ile devreye giren özel seri 690 bin 900 TL’lik fiyat ile satışa çıkıyor.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarım yeniden başrolde olacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ilk kadın yönetim kurulu üyesi olan Işınsu Kestelli, tarımın yeniden yıldız olacağını belirterek, “Değişen dünya düzeni, artan nüfus ve talep Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarımı yeniden zirveye taşıyacak” dedi.

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam 84 yeni konut geliyor! TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam tamına 84 yeni konut geliyor. TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın... İşte Antalya TOKİ detayları...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu! 84 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu... Tam 84 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

TOKİ Antalya'daki 17 arsayı yüzde 25 peşinat, 36 ay vadeyle satıyor! KDV'den muaf arsaları kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Antalya'da yer alan 17 adet arsayı, KDV'den muaf, yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade fırsatıyla satıyor. İşte o satışla ilgili ayrıntılar...

Mersin Aydıncık TOKİ’de 240 ay taksitle!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Aydıncık projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Aydıncık TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Aydıncık TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Antalya 100üncü Yıl spor tesisleri imar değişikliği Haberi

TOKİ Antalya 100üncü Yıl spor tesisleri imar değişikliği

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi tarafından (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin 'ticaret ve turizm alanı' olarak planlamasına ilişkin imar değişikliği iptal edildi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Muratpaşa Belediyesi, Antalya Stadı'nın yanındaki 40 bin metrekarelik alanın TOKİ tarafından ticaret ve turizm alanı olarak planlanmasını mahkemeye taşıdı. Belediye, önceki planlarında 'kentsel ve bölgesel spor alanı' geçen bölgenin TOKİ'nin ticaret ve turizm alanı kullanım alanına dönüştüren planlarını iptal etmesini istedi.

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi'nde görülen dava sonucunda karar verildi. Buna göre, mahkeme TOKİ'nin yaptığı 25 bin, 5 bin ve binlik planların iptaline karar verdi. Kararda şu ifadeler yer aldı: “Yapılaşma koşulları ile yoğunluğun artırıldığı ve alanın kamusal alan niteliğini yitirdiği, kentsel dokunun doluluk-boşluk...