26 / 04 / 2024

Toki Antalya açık satış

Toki Antalya açık satış

TOKİ Antalya'da gerçekleştirdiği Çıplaklı projesinde elde kalan 161 konutu ''açık satış'' yöntemiyle pazarlıyor.

Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor! 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Konut ve dükkan atayanlar dikkat! Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor. 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

TOKİ Şanlıurfa'da 144 iş yerini açık artırmayla satıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de bulunan Eski Sanayi ve Halk Pazarı'ndaki 144 iş yerini 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 13:00'da açık artırmayla satıyor.

TOKİ 206 arsanın satış ve kiralamasını açık artırmayla yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 26 ilde 206 arsanın açık artırma yöntemiyle satışı ve kiralamasını gerçekleştirecek.

TOKİ açık artırmayla onlarca konut ve iş yerini satıyor!

TOKİ bazı illerde konut ve iş yerini açık artırmayla satışa sunacağını internet sitesinden duyurdu. Hemen teslimli olarak satışa sunulan projelerde; Taşınmazlar mevcut durumu ile satışa sunulan, alıcılar taşınmazı görmüş, beğenmiş ve kabul edilecek.

TOKİ açık satış yöntemi nedir? Nasıl başvurulur?

TOKİ kura çekilişleriyle dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Aynı zamanda çeşitli sebeplerle elde kalan konutlar da açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki açık satış yöntemi nedir? İşte detaylar...

TOKİ Kayseri Tomarza projesi 23 Mart'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Tomarza projesi 23 Mart tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir projesinde yer alan 4 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Bartın Ulus orta gelir TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan 2 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Çanakkale Bayramiç 2020 projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Bayramiç 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık projesinde yer alan 4 adet konut 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Denizli Merkezefendi 2020 projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Toki Antalya açık satış Haberi

Toki Antalya açık satış

146 metrekare alanlı 3 oda 1 salon konutların fiyatı 97 bin YTL'den başlıyor ve 112 bin YTL'ye kadar yükseliyor. Konut bedelinin tamamının peşin ödenmesi durumuna yüzde 25 indirim yapılıyor. Başvurular Ziraat Bankası şubelerine yapılabilecek. Kampanya 28 Eylül'de...