26 / 04 / 2024

toki bergama inşaatı

toki bergama inşaatı

31 Mart’ta başkanlık koltuğuna oturan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, 100 günlük görev süresini değerlendirdi. Ulaşılabilir bir yönetim oluşturduk diyen Koştu, kurası belirlenen TOKİ konutlarının inşasının etap etap devam edeceğini söyledi. 

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı.

Giresun TOKİ konut inşaatı başladı!

TOKİ; Giresun Dereli'de sel felaketinden büyük zarar gören vatandaşlar için konut inşaat çalışmalarına başladı.

Kütahya Ömerbey TOKİ'de inşaat başlıyor!

Kütahya Tavşanlı Ömerbey Mahallesi’ne yapılması planlanan 981 konut için inşaat çalışmalarına başlanıyor.

TOKİ'den inşaat sektörüne 150 milyar lira kaynak!

2003-2018 yıllarında alt ve orta gelir grubu vatandaşlar için ihale tarihi alınmış projelerle 835 bin sosyal konut rakamına ulaşan TOKİ, 15 yılda inşaat sektörüne de yaklaşık 150 milyar lira kaynak aktardı.

Kırıkkale TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri, emekliler için inşa edilen TOKİ bloklarında inşaat çalışmalarını inceledi. 

TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 alt gelir grubu projesi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt gelirli gruba yönelik konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'nin inşaatı devam eden alt gelir grubu projeleri..

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

İşte TOKİ'nin inşaatı devam eden konut projeleri!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), konut projelerinde inşaat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İşte TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 konut projesi.. 

Torbalı TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

İzmir’in Torbalı ilçesindeki Ayrancılar İnönü Mahallesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 315 adet konut ve 8 adet iş yerinin inşaatı hızla yükseliyor.

Bilecik Osmaneli TOKİ'nin inşaatı 450 günde tamamlanacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bilecek Osmaneli Konutları tamamlanıyor. 96 konuttan oluşacak projenin inşaatı 450 günde tamamlanacak.

Kırşehir 3. Etap TOKİ'nin inşaatı başladı!

TOKİ'nin Bağbaşı Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi dâhilinde hayata geçirdiği konutların inşaatı başladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

TOKİ-Makro İnşaat Kayabaşı projesi başlıyor!

TOKİ-Makro İnşaat Kayabaşı projesinde 700 konut ve 120 dükkan inşa edilecek. Projenin inşaat çalışmalarına önümüzdeki Ağustos ayında başlanıyor...

toki bergama inşaatı Haberi

toki bergama inşaatı

31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ak Partili Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, ilk 100 gününü değerlendirdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkan Koştu, göreve geldiği ilk günden itibaren tüm faaliyet ve çalışmalarını kamuoyu ile paylaşmaya özen gösterdiğini belirtti.Koştu, ilk olarak Belediyeyi halkın belediyesi haline getirdiklerinin vurgulayarak "Doğma büyüme bir Bergamalı olarak, her zaman hemşerilerimle bir araydım ve olmaya da devam edeceğim. Mümkün olduğunca iyi günlerinde, kötü günlerinde onların yanında bulunarak, Başkanlık makamının kapılarını halkımıza açarak, onlardan aldığımız güçle şehrimizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz" dedi.

TOKİ BELİRLENDİ

Borçlu bir belediye devraldıklarını belirten Hakan Koştu, çözüm üreterek kısıtlı bütçeyle bir çok çalışma yaptıklarını söyledi.Kentin özelikle tarım, turizm ve belediyecilik anlamında hak ettiği yerde olmadığını söyleyen Başkan Hakan Koştu şu ifadeleri kullandı:...