29 / 03 / 2024

TOKİ-Bursa Gazeteciler Cemiyeti Evleri

TOKİ-Bursa Gazeteciler Cemiyeti Evleri

TOKİ-BGC Konutları başvuruları başladı. TOKİ-Bursa Gazeteciler Cemiyeti Evleri projesinde sona gelindi. BGC Başkanı Nuri Kolaylı, Merinos AKKM Orhangazi Salonu'nda Bursa Gazeteciler Cemiyeti üyelerini konut projesi hakkında bilgilendirdi.

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Derince Gazeteciler Cemiyeti TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Derince Gazeteciler Cemiyeti projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları'nda meslek erbapları bir arada!

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

TOKİ'den Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyelerine konut projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik yeni konut projesi yapılacak.

Bursa Yunuseli BGC Konutları'nda temsili teslim!

Bursa Gökdere'de halkla buluşan Başbakan Binali Yıldırım, TOKİ tarafından gazeteciler için inşa edilen Yunuseli Gazeteciler Cemiyeti Toplu Konutları'nın anahtarlarını 5 kişiye teslim etti.

TOKİ Bursa Osmangazi Yunuseli sözleşmeleri bugün imzalandı!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) imzasıyla Bursa Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirilen 452 konutun sözleşmeleri bugün imzalandı.

Bursa Yunuseli’nde konut kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyeleri için inşa edilen konutların yer belirleme kuraları 15 Temmuz Cuma günü çekildi.

BGC TOKİ Yunuseli kurası sonucu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle inşa edilecek olan 452 konut için kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. İşte, BGC TOKİ Yunuseli kura sonucu!

TOKİ Yunuseli BGC Evleri kurası yarın!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirilen TOKİ Yunuseli BGC Evleri kurası yarın yapılacak.

Toki Yunuseli BGC evleri kurası!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen 452 konut için kuralar yarın çekilecek. İşte, Toki Yunuseli BGC evleri kurası..

Bursa Yunuseli Basın Sitesi TOKİ kura 2016!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin imzasıyla hayata geçirilecek olan 452 konut için geri sayım başladı. İşte, Bursa Yunuseli Basın Sitesi TOKİ kura 2016 tarihi..

BGC TOKİ Yunuseli kurası nerede?

Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Ortak Girişimi'yle hayata geçirilen 452 konutluk projesinin kurası için son 2 gün. Peki, BGC TOKİ Yunuseli kurası nerede?

TOKİ-Bursa Gazeteciler Cemiyeti Evleri Haberi

TOKİ-Bursa Gazeteciler Cemiyeti Evleri

Konut projesinin yer konusunda yapılan büyük uğraşların ardından başvuruların alınması sürecine gelindiğini belirten BGC Başkanı Nuri Kolaylı, "Bu süreçte bizlere destek veren Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç'a, Bursa Valisi Münir Karaloğlu'na, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye, desteği olan bürokrat, meclis üyesi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yunuseli'de yapılan konut projesinde başvurular 21 Nisan 2014'te sona erecek. Başvurular yapıldıktan sonra TOKİ tarafından ihaleye çıkarılacak olan proje, temel atımından itibaren 15 ayda teslim edilecek" dedi.


Talep alımları başladı

TOKİ-Bursa Gazeteciler Cemiyeti Evleri projesinin 2+1 ve 3+1 daire şeklinde olacağını ifade eden Başkan Kolaylı, "2+1 konutlar için toplam bedel 93 bin lira olacak. Bu bedelin 4 bin lirası başvuru bedeli, 7 bin 160 lirası ise inşaatın yüzde 40'ı tamamlandıktan sonra ödenecek. Kalan miktar...