25 / 04 / 2024

toki çorum millet bahçesi projeleri

toki çorum millet bahçesi projeleri

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi 29 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor!

47 adet daireden meydana gelen TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde kura çekimi tamamlandı. TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor.

TOKİ Çorum Alaca kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ'nin Çorum Alaca 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 47 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu. Peki, TOKİ Çorum Alaca kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura sonucu!

TOKİ'nin Çorum Alaca 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 47 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura sonucu ne zaman açıklanacak?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kuralı satış 2016!

47 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde kura başvuruları sona erdi. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kuralı satış 2016..

TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü bugün!

69 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Kargı projesindeki daireler için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekilişi 2016!

47 konutluk TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde başvuru dönemi yarın sona erecek. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekilişi 2016 tarihi..

TOKİ Çorum 140 konutun kurası 18 Ocak'ta!

TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi'nde bulunan 140 konuttan 92'sinin 3+1, 48'inin 4+1 olduğu ve kura yöntemiyle satışa çıkardı.

TOKİ Çorum'da kurayla 140 konut satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), Çorum'da 140 konut kura yöntemiyle satışa çıkarıldı.

TOKİ Çorum Kargı kurası ne zaman?

Çorum Kargı Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 69 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Çorum Kargı kurası ne zaman?

TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü!

69 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Kargı projesindeki daireler için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü ne zaman?

toki çorum millet bahçesi projeleri Haberi

toki çorum millet bahçesi projeleri

Çorum İli Merkez İlçesi Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. 

29 Ocak tarihinde yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2020/729963 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Çorum İli Merkez İlçesi Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet...