19 / 04 / 2024

toki düzce gümüşova kura sonuçları listesi

toki düzce gümüşova kura sonuçları listesi

TOKİ Gümüşova kura sonuçları yarın açıklanacak. 187 adet konuttan meydana gelen projenin kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Düzce ve iki ilde 16 adet arsa satılıyor! 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Düzce, Gümüşhane ve Ağrı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili detaylar...

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Milli Emlak Düzce'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor: Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 1 araziyi peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Düzce'de 2 adet konut imarlı 8 taksitle satışa çıkıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf!

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcılar ters köşe olacak

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselen altın ve gümüş fiyatları bayramdan sonra gerilemeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarını yanında gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak!

Gümüş fiyatlarını gören şaşkına döndü! Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Talep patladı, peş peşe açıklandı!

Geçtiğimiz hafta, Uluslararası bir ticaret izleme raporuna göre, dünyanın gümüş açığına yöneldiğine dikkat çekildi. Peki gümüş fiyatlarını neler bekliyor? Gümüş fiyatları yükselecek mi? İşte yatırımcıların ve elinde gümüş olanların merak ettiği o soruların yanıtları...

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Güne rekor yükselişe başlayan gümüş fiyatları gün içinde değer kaybetti. Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine dönerken gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı. Yatırımcılar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları.

Düzce depremini bilen Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremi için de tarih verdi! Hemen bakın!

Bugün saat 04.08'te meydana gelen ve merkez üssü Düzce Gölyaka olan 6,0 büyüklüğündeki deprem, tüm Türkiye'yi de ayağa kaldırdı. Yapmış olduğu isabetli tahminlele bilinen Prof. Dr. Ahmet Ercan, olası İstanbul depremi hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

Altın düştü, gümüş çakıldı! ''Tadı tuzu kaçtı'' diyen İslam Memiş uyardı

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrasında dolar hılz yükselirken altın fiyatları üştü, gümüş ise resmen çakıldı. Piyasaların tadı tuzu kalmadı diyen İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gümüş yatırımcıları müjde! Gümüş fiyatları yükseliyor 

Gümüş fiyatları dolar endeksindeki geri çekilmenin etkisiyle geçtiğimiz hafta yaşanan sert kayıpları telafi etti. Gümüş fiyatları bir gün içinde yüzde 3 yükseliş kaydetti. Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü.

Gümüş dolara yenik düştü! Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi

Fed faiz kararının açıklamasının ardından dolar güçlenmeye başladı. Güçlenen dolar kıymetli metaller üzerinden baskı oluşturdu. Gümüş dolara yenik düşerken gümüş fiyatları düşüşe geçti. İşte gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi...

10 ana başlıkta TOKİ Düzce Gölyaka!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Gölyaka projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Gölyaka’da 2022 sosyal konut projesi...

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü!  Gümüş yükseliyor! Yatırımcılar acele edin

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Bugün gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Yatırımcılar hemen bakın!

toki düzce gümüşova kura sonuçları listesi Haberi

toki düzce gümüşova kura sonuçları listesi


Düzce Gümüşova projesi 187 adet konuttan meydana geliyor. Projede yer alan konutlar için kura heyecanı şimdiden başladı. 


Düzce Gümüşova Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından phayata geçirilen projenin kuraları yarın çekilecek.


TOKİ Gümüşova kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Gümüşova kura sonuçları henüz belli olmadı. Projede yer alan konutların kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.


Projedeki konutların kura çekilişi  Gümüşova Kapalı Pazar Yeri'nde saat 15:30'da...