19 / 03 / 2024

TOKİ Edirne Süloğlu başvurusu

TOKİ Edirne Süloğlu başvurusu

Edirne Süloğlu Toplu Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 1 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Edirne Süloğlu 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir grubu başvuru tarihleri!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sunulan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir grubu başvuru tarihleri...

TOKİ Edirne Süloğlu başvuru dönemi!

TOKİ Edirne Süloğlu başvuru dönemi 8 Ağustos'ta başladı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir başvuru dönemi!

Peşinatların 10 bin TL'den başladığı projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir başvuru dönemi 8 Ağustos'ta başlayacak.

TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir grubu başvuru işlemleri!

TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir grubu başvuru işlemleri 6 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Edirne Süloğlu TOKİ Alt Gelir Grubu başvurusu!

Edirne Süloğlu TOKİ Alt Gelir Grubu başvurusu 6 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Toplamda 21 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje peşin ödemeler 9 bin 695 liradan başlıyor.

TOKİ Edirne Süloğlu başvuru işlemleri!

Daire fiyatlarının 80 bin 793 TL'den başladığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. TOKİ Edirne Süloğlu başvuru işlemleri 6 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

Edirne Süloğlu TOKİ Evleri başvuruları!

Edirne Süloğlu TOKİ Evleri başvuruları 13 Kasım 2015 tarihinde sona erecek. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede 180 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

TOKİ’den Edirne Süloğlu’na 120 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut(ucuz konut) projelerinde yer alan dairelerin detayları bir bir netleşti. TOKİ’nin Süloğlu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Süloğlu 2022 sosyal konut projesi...

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile  Polat Sözeroğlu Hasan ve Sözeroğlu tarafından kuruldu.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gül tarafından kuruldu.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, görevinden istifa ettiğini Halk GYO Yönetim Kurulu'na bildirdi...

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

TOKİ Edirne Süloğlu başvurusu Haberi

TOKİ Edirne Süloğlu başvurusu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Edirne Süloğlu Toplu Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında  yer alan 1 adet konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Edirne Süloğlu Toplu Konut Projesi kapsamında satışa sunulacak olan 1 adet konutun satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Edirne Süloğlu Şubesi olacak.


TOKİ Edirne Süloğlu 2017 başvuruları!

TOKİ Edirne Süloğlu 2017 başvuruları 06 Şubat 2017 – 31 Mart 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek. 


TOKİ Edirne Süloğlu projesindeki 1 adet konut 3+1 ve 106,24 metrekare olarak belirlendi. Projedeki dairenin fiyatı 166 bin 537 TL. 


Satış duyurusu için