25 / 04 / 2024

toki emekli ev şartları

toki emekli ev şartları

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Karabük’te 437 emekliyi ev sahibi yaptı!

TOKİ tarafından Karabük Belen Mahallesi'nde inşa edilen 703 konut için kuralar çekildi. Karabük’te 437 emekli ev sahibi oldu.

TOKİ emekli projeleri 2019!

TOKİ emekli projeleri 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1.380 adet konutu emeklilere özel olarak satışa çıkarıyor.

TOKİ ile 15 bin emekli ev sahibi olacak!

Emeklilere konut müjdesi veren TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 2017'deki gibi bu yılda 15 bin emekliyi ev sahibi yapacaklarını ifade etti.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

Emekliler de TOKİ'den ev alabilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yeni çalışması ile ayda 300 TL ile emeklileri ev sahibi yapacak. Emeklilere duyurular www. toki.gov.tr internet sitesinden yapılacak.

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları yarın saat: 10.00'da açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 300 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. Peki Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Emekli Çankırı Kurşunlu 2. Etap kura çekilişi yarın yapılacak!

Toplamda 150 konutun emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Çankırı Kurşunlu projesinde daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Emekli Çankırı Kurşunlu 2. Etap kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Emekli Aksaray Güzelyurt Evleri satılık!

Aylık taksitlerin 350 TL olarak belirlendiği TOKİ Aksaray Güzelyurt'ta toplamda 56 adet daire emekliler için satışta. TOKİ Emekli Aksaray Güzelyurt Evleri satılık kura çekimi 13 Mayıs 2016 gününde yapılacak.

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli Evleri kurası!

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli Evleri kurası 3 Mayıs 2016 tarihinde çekilecek.

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri satılık!

Toplamda 300 adet konut emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri satılık daireler için kura çekilişi 12 Mayıs 2016'dır.

toki emekli ev şartları Haberi

toki emekli ev şartları

Ev sahibi olmak tüm herkesin hayali. TOKİ bu hayali gerçekleştirmek için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ, emeklileri ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ'den ev almanın şartları neler? TOKİ'den nasıl ev alınır? TOKİ evi almak için neler yapmak gerekiyor? 

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre;  çalıştığı süre içinde ev sahibi olmayan emeklilere TOKİ, ev imkanı sunuyor. TOKİ'nin emeklilere olan kampanyası 81 ili kapsıyor.

Kaymakamlıklara ve Belediyelere yapılan emeklilere yönelik konut talepleri ilgili Valiliklere iletiliyor. İlgili Valilikler, kendilerine gelen diğer emekli konut talepleri ile birlikte tüm emekli konut taleplerini TOKİ’ye gidiyor. İlgili Valilikler tarafından önerilen ve TOKİ tarafından uygun görülen arsa/arsalar üzerinde gerekli çalışmalar başlatıldıktan sonra konut fiyatları belirleniyor. Bu süreçten sonra belirli bir süre veriliyor ve ev sahibi olmak isteyen emekliler bankaya başvuruyor. Yeterli...